imago images/PanoramiC
+ AAA -

dr. S. Ramabaja: Hitno spriječiti “Srpski scenarij Titanik”

Autor: Admin

Knjiga “Vrišteće optužbe” prvi je dokaz kolektivnog istrebljenja jednog europskog naroda prije židovskog, koje su proveli njemački nacisti u Drugom svjetskom ratu. Samo na etničkom sjeveru Albanije tijekom jeseni 1912. masakrirano je preko 250 tisuća Albanaca

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na posljednjem zasjedanju UN-a održao je govor koji su srpski mediji ocijenili povijesnim. Ono što taj govor čini povijesnim je njegova oštra optužba na račun Perednih da su “brutalno prekršili” Povelju Ujedinjenih naroda i Rezoluciju 12 44 o priznanju neovisnosti Kosova. Ovaj se govor u mnogočemu može usporediti s govorom Vladimira Putina u njemačkom Bundestagu 2001, kada je on govorio o integraciji Rusije u Europu i krvoproliću za izgradnju punog partnerstva s Njemačkom.


Vučićev stav u navedenom govoru, sada je jasno, bio je četverostruko povezan s agresivnim srbijanskim terorističkim aktom koji će se 24. rujna izvesti protiv Kosova. Ako pažljivije pogledamo, govor je bio otvoreni izraz javnog distanciranja Srbije od EU i Zapada općenito.

Ako je Putin u govoru održanom u Bundestagu poručio Njemačkoj da je budućnost Europe, prije svega Njemačke, više u Rusiji nego u SAD-u, Vučićev govor poslao je nedvosmislene signale da će Srbija od sada služiti kao

Cijeli članak pročitajte na Geopolitika.news: dr. S. Ramabaja: Hitno spriječiti “Srpski scenarij Titanik”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.