fbpx
Tomislav Miletic/PIXSELL

Pupovac dobio konkurenciju! Evo tko još iz srpskih redova juriša na Europski parlament

Autor: dnevno.hr

”Odlukom Glavnog savjeta DSS-a predana je lista kandidata  Demokratskog saveza Srba za europarlamentarne izbore”, navodi se u priopćenju ove stranke, u kojem se dodaje da ne europske izbore izlaze kako bi otvorili politički prostor svojim sunarodnjacima da se nastave boriti za ostvarenje prava srpske zajednice.

”Europski parlament je mjesto gdje treba reći da se prava nacionalnih manjina u Hrvatskoj ne poštuju, da je Hrvatska ušla u EU bez rješavanja osnovnih problema srpske zajednice iako je netko drugi u ime Srba pristao na završetak pregovora o “Poglavlju 23”, za vrijeme pristupnih pregovora. Sve je to potrebno ispraviti, ali to ne može onaj tko je Srbe doveo u ovakvo stanje i položaj.

Kao pluralistična i otvorena politička organizacija, na listi DSS-a su, osim članova i funkcionera DSS-a, nestranački istaknuti kandidati iz reda srpske zajednice, Branka Bakšić, Srđan Tatić, Luka Šušak i Dragan Crnogorac.


Lista je zastupljena sa 12 kandidata sa područja istočne Slavonije, zapadne Slavonije, Banije, Korduna, Dalmacije, Zagreba i Kvarnera”, poručuje se nadalje u priopćenju.

LISTA KANDIDATA DSS-a

 1. Srđan Milaković, mag.iur. (Vukovar)
2. Dragan Crnogorac, prof. (Vukovar)
3. Luka Šušak, dipl.iur. (Zagreb)
4. Branka Bakšić (Glina)
5. mr .Dušan Bjelajac, dr.med. (Glina)
6. Jovan Bojanić, dr.vet.med. (Benkovac)
7. Srđan Tatić, vaspitač za trad.igre (Vukovar)
8. Slađana Bunjevac, dipl.oec (Plaški)
9. Ilija Drageljević, ecc.ekonomista (Okučani)
10.Nebojša Manojlović, mag.politologije (Vinkovci)
11.Jovica Radmanović, dipl.ing.el. (Rijeka)
12.Siniša Ljubojević,  struč.spec.ing.el. (Ogulin

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.