N1 Screenshot

PUHOVSKI O IZBORIMA: Nećete vjerovati koja ga je stranka iznenadila!

Autor: Dnevno

Bivša premijerka Jadranka Kosor i politički analitičar Žarko Puhovski nakon zatvaranja izbornih mjesta za N1 su komentirali  izlazne ankete EU izbora.  

Kosor smatra kako će večeras svi, po ovim rezultatima, moći reći da su prošli u skladu s predviđanjima, to će tvrditi i HDZ i SDP.

“Ako ostane kao dosad, najviše može slaviti Mislav Kolakušić. Mislim da nije bila presudna samo njegova mantra protiv korupcije. Mislim da mu je pripomoglo i što se pojavljivao u medijima i portalima i imao je dosta novca za kampanju”, rekla je.

Puhovskom se pak zasad čini da je trenutačno veliki uspjeh ostvario SDP s tri mandata, iako su “stranka koja praktički ne postoji”.

Za pretpostavljeni izborni rezultat Mislava Koklakušića kaže: “Očito, kada su ljudi iživcirani pimplanjem demokracije, hoće to presjeći. Na ulici čujete: ‘Da nam je Putin ili Orban, mi bismo procvjetali’. I tu se pojavio Kolakušić”, smatra Puhovski.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.