Facebook / Screenshot

PETIR U CENTRU SVIJETA: Zastupnica obišla mljekare i pčelare podravskog kraja

Autor: Ines Brežnjak

Zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir, koja će svoj drugi mandat na Europskim izborima tražiti preko svoje Nezavisne liste, jučer je sa svojim kandidatima bila u posjetu Podravini, gdje su se sastali s lokalnim mljekarima i pčelarima, a poslije je posjetila i “Centar svijeta”, grad Ludbreg.

Fotografije posjeta i druženja objavila je na svojim društvenim mrežama.

“Danas smo bili u posjetu Podravini. U Koprivnici smo se susreli s članovima Proizvođačke organizacije Udruge mljekara ‘Drava-Sava’ i posjetili farmu krava OPG-a Panić Antonija. Bili smo i u pčelinjaku Zdenka Lončarića, a obišli smo i koprivničke Dane travnjaka te smo razgovarali s izlagačima. U Župi Blaženog Alojzija Stepinca Koprivnica prisustvovali smo nedjeljnoj sv. misi, a u Ludbregu smo obišli sajam cvijeća ‘Flora Centrum Mundi 2019.’ i posjetili Svetište Predragocjene Krvi Isusove”, napisala je Petir uz objavu.

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.