EUFORIČNO U RUŽINU STOŽERU: Pjeva se Thompson, pridružio se Bujanec

Autor: Dnevno

U stožeru Hrvatskih suverenista večeras je ludo! Oduševljenje nakon prvih izlaznih anketa ne skrivaju, iako za prave rezultate moramo još kratko pričekati. Nositeljica liste je Ruža Tomašić iz Hrvatske konzervativne stranke, koja je poručila da su zadovoljni rezultatima anketa i vjeruju da će biti i puno bolje.

U stožeru je atmosfera uzavrela uz Thompsonove pjesme, a video prenosi N1.

 

Kasnije je došao umirovljeni general Željko Sačić, koji je u stožeru izazvao posebno oduševljenje. Nakon njega pojavili su se glumac Božidar Alić i voditelj Velimir Bujanec, prenosi Telegram.




“Vjerujem da su ljudi prepoznali moj trud i da će ovo biti dokaz mladima da se težak rad isplati“, kaže Tomašić.

Kao nositeljica, ona će ići ponovno u Bruxelles “dovršti borbu za ribare”, ali ističe da će se boriti za sve što Hrvati budu trebali.

Osvrnula se i na komentare kako bi puno bolji rezultat ostvarili da su išli na izbore sa strankom Neovisni za Hrvatsku Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića. Kako kaže, onda bi osvojili barem tri mandata, ali dodaje kako nisu htjeli ići skupa, već da su htjeli testirati svoju snagu. Ipak, vjeruje da će biti u koaliciji za sljedeće parlamentarne izbore u Hrvatskoj, piše Jutarnji.hr.




Podsjetimo, izlaznost je na ovim izborima, prema dosadašnjim podacima, trećina ukupnog biračkog tijela, a točni podaci znat će se večeras poslije 23 sata. Iz DIP-a javaljaju da je dosad obrađeno 80% glasova.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.