foto: arhiva

Čačić predstavio listu: Ime jedne dame koja se na njoj nalazi vrlo je intrigantno

Autor: Ines Brežnjak

Narodna stranka – REFORMISTI na čelu s Radimirom Čačićem koji trenutno obnaša dužnost župana Varaždinske županije jedna je stranaka koja je također predala svoje liste za nadolazeće Europske izbore.

Nositelj liste je sam predsjednik stranke Radimir Čačić, dok se odmah iza njega nalazi potpredsjednica Natalija Martinčević, bliska Čačićeva suradnica koja u Varaždinskoj županiji obnaša dužnost Posebne savjetnice župana.

Na listi se osim Martinčević nalaze i još neki bliski Čačićevi suradnici pa se tako na popisu našao i dugogodišnji dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić te aktualni gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović, koji je zajedno s Čačićem poznat po najuspješnijoj realizaciji EU projekata u Hrvatskoj.

Iza Martinčević, na listi se nalazi Ervin Vičević, pa potom Alenka Košiša Čičin-Šain, bivša zastupnica koja je mirovinu stekla kao saborska zastupnica HNS-a. Na petom mjestu liste nalazi se Tomislav Paljak, još jedan od Čačićevih suradnika iz županije koji obnaša dužnost zamjenika župana.

Tu je i prof.dr.sc. Anita Begić Hadžipašić, potom Davor Kljak, Vlasta Mišćurac, Zemir Delić koji osim što uspješno pliva u političkim vodama, jednako je uspješan i na domaćoj kastavskoj glazbenoj sceni.

Trojka koja zatvara Čačićevu listu su mlada Reformistica Anita Velić Fabijanić te već spomenuti Vlahušić i Dumbović.

Ono što je interesantno, no ne i čudno, jest to da su pola spomenutih kandidata s liste bivši HNS-ovci, koji su se priklonili Čačiću kada je ‘pukla ljubav’ između njega i njegove bivše stranke.




Narodna stranka – REFORMISTI lista za Europske izbore:

1.Radimir Čačić
2.Natalija Martinčević
3.Ervin Vičević
4.Alenka Košiša Čičin-Šain
5.Tomislav Paljak
6.Anita Begić Hadžipašić
7.Davor Kljak
8.Vlasta Mišurac
9.Zemir Delić
10.Anita Velić Fabijanić
11.Andro Vlahušić
12.Darinko Dumbović




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.