ŽELIŠ VLAST? ‘Ne diraj sudove, ostavi na miru drugove, hodaj s pederom, poštuj lezbu, prozivaj Crkvu…’

Autor: T. Budak

"Tko može imati hrvatsku domovnicu i putovnicu a mrziti bijelo polje i „šahovnicu“? Samo onaj kom nit je stalo do zemlje nit naroda, već samo do vlasite guzice, benificija fotelja i pozicija. Odricati se prošlosti, povijesti i vlastitih otaca zbog politike, pokazuje porijeklo i tih pojedinaca genetiku", kaže Mario Maks Slaviček.

Mario Maks Slaviček u novoj kolumni o genetici, politici, izborima i o tome za koga glasuju Hrvati, a za koga “hrvati”:

“Mnogima smeta prošlost Hrvatske i Hrvata. Razlog je tomu samo jedan, niti su se oni niti njihovi preci za Hrvatsku borili, niti su je stvorili. Ne gledaju je obogatiti, unaprijediti već čine sve kako bi je osiromašili i obezvrijedili. Činili su to i `41., ponavljaju `91. a nastavljaju i danas…u 21 stoljeću.

Od čega ste nastali zavisi od genetike, u što ćete se pretvoriti zavisi od politike. Jeste li ikada promišljali kakva je Hrvatska politika? Kakvi su ti političari koji tu politiku osmišljavaju, razrađuju i provode? Je li ta politika i ti političari u Vašem i hrvatsko ponajboljem interesu ili nije? Je li politika u Hrvatskoj servis pojedinca i stranačke grupacije ili je skup mjera radnji i postupaka za boljitak nacije koje bi trebale provoditi sve birokracije? Vi sami promislite i zaključite…

Tko može imati hrvatsku domovnicu i putovnicu a mrziti bijelo polje i „šahovnicu“? Samo onaj kom nit je stalo do zemlje nit naroda, već samo do vlasite guzice, benificija fotelja i pozicija. Odricati se prošlosti, povijesti i vlastitih otaca zbog politike, pokazuje porijeklo i tih pojedinaca genetiku. Pokazuje kako je genetika žrtva politke. U prošlosti su takve naši slavni Domovine oci imenom slavo-serbskim označili. Stoga Vam kažem, ponavljam i molim, sjetimo se nauka iz prošlosti kako bismo imali budućnosti.

Zaključit se dade barem u mojoj dobi, jer vinovnik sam i onoga Jugo sistema, njegova raspadanja a sudionik stvaranja ove danas razdjeljene, opljačkane, zbunjene i iskorištene republike. Zemlje u kojoj nema više državotvornosti, nacionalne svijesti niti u tragovima. Nema zbog toga što predana je u ruke crvenim, žutim, zelenim ali i plavim vragovima…Nema, jer stvorile su je po svojoj mjeri i potrebi vojno-obavještajno-političke elite komandanta Tite. Proleteri svih zemalja postavili su prvog hrvatskog „Kralja“ a kad je taj što se zbiva shvatio, svoj otpor UDBA-i koja ga je ustoličila glavom je platio. Postavili su uz prvog hrvastkoga „Kralja“ i „Laufere“ što Nijemci im sude ali i „Topove“ danas tajkune, no u biti lopove. Pod paskom tih istih režisera stvaraju se brigade novinarskih pera, sve redom propalog partijskog kadra članstvo. Izbjegavaši bojišnicu da ne pucaju na svoje oni čuče, čame i čekaju po raznim redakcijama služeći svim antihrvatskim frakcijama. Njihove su mete i povodljive žrtve razni „penzioneri“ i neupućena „ hrvatska“ mladež apolitičnih majki i otaca, dočim su oni sami redom dezerteri što plaćaju ih ratni profiteri.

Iz dana u dan padaju maske i vidi se tko je tko i što je što, ti isti vladaju ekonomijom, kulturom, politikom i športom. Vladaju zadužujući naciju, podvaljujuć pod demokraciju najobičniju frakcijsku partitokraciju. I dok nas mnogi od njih pozivaju na domoljublje tražeći naš glas jedni sa drugima igraju dvostruki paas. Tko od Vas kraj zdravih očiju i ušiju ne vidi sličnosti ta dva partijska tabora, taj ne zna što je Sodoma i Gomora ?

„Velikim domoljubima“ ne smetaju neprirodne koalicje, suradnja sa dojučerašnjim protivnicima državnosti, ex-komunistima i štovateljima Maršala Tite sve dok njihova stranka treba doć do vlasti, nije važno s kime i zbog čega samo nek „On“ zamjeni „Njega“ . Važno je samo plavi nek sruše crvene došlo je vrijeme smjene al` da se ništ` u biti ne mijenja osim stranaka na vlasti imena . Dolazi do nove političke rotacije, istih stranaka, manje više istih ljudi po želji građanstva na štetu pučanstva. Mjenja se tako već dvadeset ljeta SDP s HDZ-om, no od takvih smjena ničega dobrog samo sve veća i veća za Hrvatsku šteta.




I zato rekoh što imadoh kasti, pišem i zborim iz ljubavi prema Bogu, Domu i Rodu a ne što želim biti s njima u vlasti.

U mojoj Hrvatskoj zemlji ako želiš da te postave na vlast obećaj no ne provodi: lusatraciju, ukidanje abolicije, promjenu Ustavne preambule, ukidanje Maršalovih trgova, skidanje zvijezda a štovanje sa bijelim poljem povijesnih Hrvatskih grbova. Ne diraj im suce i sudove ostavi na miru stare „drugove“. Hodaj sa pederima, poštuj lezbe. Prozivaj crkvu te bespogovorno slušaj plavu zastavu na kojoj su zvijezde.

Ako Hrvatskom želiš vladati, nauči svom narodu u oči lagati, obećati a ne ostvariti, jedno kazivati a drugo činiti. Jedino tako će te „građani“ glasovima svojim i vlašću nagraditi.




A što sa Hrvatima? Što će Hrvati? Hrvati ti takvom neće glasa dati, oni će trpjeti i čekati u nadi. Srećom, poslije izbora svakih sve više je Hrvata takvih…što progledavaju i više u toj partijskoj šaradi ne sudjeluju. Strpljivo čekaju bolja vremena, bolje ljude što Hrvatsku i načela iz prošlosti ljube.

I zato kažem na samom kraju…

Nitko se ne može vratiti u PROŠLOST i stvoriti novi POČETAK, ali svatko može poznavajući prošlost početi mijenjati DANAS i stvoriti DRUGAČIJI ZAVRŠETAK

Pozdravljam Vas sve starohrvatskim pozdravom za koji Znamo Da im Smeta…

„ U Mislima Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici Snaga“”

U ime Hrvatskog Vojničkog Reda ČUVARI DOMOVINE, Mario Maks Slaviček

Autor:T. Budak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.