ZAPOVJEDNIK IZVIĐAČA: Soldo, smjesta daj ostavku!

Autor: S.Vučković

Zašto je Željko Soldo svojim najnovijim istupima jako naljutio Ivu Vranića Buvu, zapovjednika izviđačko-diverzantskog voda Sunja

“Poštovani Dnevno.hr, već duže vrijeme pratim vaš portal i svako malo pojavi se Željko Soldo čiji ratni put, da napomenem, jako cijenim. Isto tako, i sam sam dragovoljac Domovinskog rata od 16.10.’90-30.06.’96., svo vrijeme borbeni sektor (Banovina, Sunja, Pounjsko ratište), a i ratni sam, vojni invalid.

Osvrćem se na tekst “RKMAN TUŽI BRANITELJA: ‘Prije ću si pucati u glavu, nego aboliranom platiti odštetu’, koji je izašao 05.01.2014. i postavljam pitanje: Kako je moguće da Soldo svako malo proziva Žinića u svezi s Rkmanom s kojim je godinama sjedio kao savjetnik? Je li to zbog toga što je od Žarke Sekulić primao naknadu od 5.000 kuna, kao i njegove stranačke kolege iz iz HSP-a, Sisačko – moslavačke županije? Zanima me, koliko su ti savjetnici uistinu pomogli svojim savjetima da se zaposle branitelji bez primanja…

Zanima me, tko su čelnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Zapravo, znam koji su… Gospodine Soldo, svi članovi vaše stranke (čast poštenim članovima HSP-a i ratnicima, kapa do poda).

Soldo, zašto ne pozovete članove koji su zaposlili svoje obitelji članova HSP-a (Petrinja, knjižnica, Hrvatski dom, Komunalac i Privreda)? Sve znate, ali šutite! Svi zaposlenici nisu učesnici Domovinskog rata. Šutite radi svog interesa, a svi vi savjetnici da ste moralni dali bi ostavke na sve funkcije u županiji.

Kada vam je u lisicama odvedena “Crvena barunica”, niste to učinili, nego ste počeli s ucjenama Ive Žinića, njenog nasljednika.

Gospodine Soldo, niste kao predsjednik županijske skupštine prozvali Rkmana koji je kao predstavnik županije polagao vijenac u Kinjačkoj na parastosu “srpskim borcima”, a vijenac platila županija! Gdje ste tada bili?

Gadi mi se spomenuti ime tog Rkmana, ali vi ste s njim najnormalnije kontaktirali u županiji, a sada prozivate novog župana Ivu Žinića koji je nas branitelj u Savskoj 66 obišao nekoliko puta! Pitam se, koliko ste vi puta došli? Ili ipak radije podržavate svog stranačkog kolegu, predsjednika Koordinacije Udruga Domovinskog rata naše županije koji je pred nas nekoliko izjavio da se u Savskoj 66 “nalaze neki Kosoričini ljudi i alkoholičari”.




Soldo, ako imate savjesti, podnesite ostavku! I dokažite nam da to sve ne činite iz materijalne koristi, budući ste u mirovini kao i ja sam (4.800 kuna).

Sve, osim ostavke, vas kompromitira, kako vas, tako i vašu stranku HSP-d.o.o. trgovačko društvo. Vi i nabrojani savjetnici razočarali ste mene, a ja vjerujem i ostale branitelje Sisački.moslavačke županije. Razočarali i pljunuli na nas. Je li cijena od 5.000 kuna bila vrijedna prodaje obraza?

Zapovjednik izviđačko diverzantskog voda Sunja, Ivo Vranić – Buva




Autor:S.Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.