Dnevno.hr

VOĐA ORKESTRA VOJSKE RSK DOLAZI U HRVATSKU! Pukovnik RH bijesan: ‘Zabranite zlotvoru nastup, PA POSLUŠAJTE MU PJESME!’

Autor: s.v.

Momčilo Stanić (Momo) u Domovinskom ratu predvodio je službeni Vojni orkestar 39. banijskog korpusa srpske vojske krajine.
U svojim pjesmama širio je mržnju, prijetio Hrvatima da se nikad neće vratiti na Baniju, a prijetio je i ubijanjem Hrvata. Čovjek koji je prvoga predsjednika RH dr. Franju Tuđmana nazivao pogrdnim imenima ovih dana bit će ugošćen u Hrvatskoj – zemlji koju je prezirao.

Preciznije, Momo će nastupiti u Jabukovcu pokraj Petrinje, a kao poseban gost odazvao se na poziv KUD-a “Zvuci Banije” koje organizira 3. dječju smotru folklora.

Ovome se snažno protivi umirovljeni pukovnik HV-a s Banovine, Ivica Pandža Orkan:

“Pozivam HDZ-ovce Andreja Plenkovića, predsjednika Vlade RH, Gordana Jandrokovića, predsjednika Sabora RH, Kolindu Grabar-Kitarović, predsjednicu RH, Davora Božinovića, ministra MUP-a RH, i Dražena Bošnjakovića, ministra pravosuđa RH, da ovom zlotvoru zabrane nastup na teritoriju RH”, jasan je Orkan, koji kaže kako se ne bi začudio da Momo u Jabukovcu otpjeva svoj veliki hit “Čik, Franjo, čik”:

“Čik, Franjo, čik




dođi na Baniju

pa da vidiš, Franjo,

kako Srbi biju.




Mi smo, gospon Franjo,

ovdje Srbi pravi

svima nam se sjaji

kokarda na glavi.”

Poslušajte kako je Momo pjevao o Franji Tuđmanu za vrijeme Domovinskog rata:

Autor:s.v.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.