Screenshot

(VIDEO) ‘ONI SU HRVATSKA’: Pogledajte najavu za film koji odgovoara na sve neistine o Domovinskom ratu

Autor: dnevno.hr

Film je snimljen prema priči „Zaboravljene bitke „brigadira HV Ivice Matešića Jeremije

Udruga ‘Žene u Domovinskom ratu- Zadar’ u ponedjeljak se oglasila priopćenjem povodom snimanja filma s Udrugom VRSI FILM. Film je snimljen prema priči „Zaboravljene bitke „brigadira HV Ivice Matešića Jeremije, a njiovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Svako je vrijeme i prigoda da se povijest piše, pisati je može svatko, a stvarati je imaju privilegiju samo posebni . I kao što su u samo jednom djeliću dijamanta sadržane sve osobine njegove ljepote tako je i u toj vremenskoj ljepoti otpora hrvatskog branitelja i hrvatskog čovjeka , tako je u hrvatskom obrambenom Domovinskom ratu sadržan osnovni smisao i bit Hrvatske Domovine. Pobijedili smo u ratu , ali čini se kako smo pobjedu izgubili u miru.

U niti jednom segmentu Hrvatske države , pobjeda branitelja nije sadržana kao temelj ove zemlje , pače veliki broj institucija, udruga i novinara obezvrjeđuje i umanjuje vrijednosti proizašle iz Domovinskog rata.

Udruga žena zajedno sa Udrugom VRSI FILM, snimila je igrani film koji će ukazati na ove probleme i nadamo se probuditi savjest mnogih koji još uvijek nisu svjesni kako su ljudi darivali najvrjednije što su imali, svoj život za slobodnu Hrvatsku .

Film je odgovor svima koji troše milijunske iznose na filmove koji govore laži i neistine o Domovinskom ratu, ponižavaju žrtvu branitelja , ismijavaju se udovicama i roditeljima poginulih branitelja.

U filmu glume djeca i unuci Hrvatskih branitelja , njih preko 40, hrvatski branitelji i žene iz naše Udruge.

Film je snimljen prema priči „Zaboravljene bitke „brigadira HV Ivice Matešića Jeremije , u režiji Ivice Božića, i u produkciji Udruge žene u Domovinskom ratu Zadar.




Svečana promocija se očekuje sredinom rujna 2017. Godine.”

 

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.