Screenshot

(VIDEO) BRANITELJI, BOŽIĆNI SPOT JE GOTOV! Pogledajte je li i vaša fotografija osvanula uz pjesmu ratnog benda

Autor: S.V.

Laudato televizija izradila je video za pjesmu “Božićno jutro” koja je 1991., unatoč ratu, boli i tuzi zbog poginulih branitelja i razorenih domova, budila nadu u slobodnu i sretnu Hrvatsku. Pjesma je imala samo audio zapis, a sada je možete čuti i vidjeti.

Glazba i stihovi iz 1991. popraćeni su fotografijama iz albuma gledatelja Laudato TV-a koji su se odazvali pozivu i poslali fotografije iz ratnih godina snimane u doba Božića i božićnih blagdana. Zahvaljujući tome, pjesma ima autentičan videozapis jednog vremena.

Na pjesmi “Božićno jutro” i svim drugim pjesmama radili su članovi ratnog benda “Prvi punkt”: Milenko Šakić (solo gitarist i prateći vokal), Mario Kodžoman (bubnjar), Dane Magdić (ritam gitara i solo vokal), i Dubravko Lažeta (bas gitarist i preteći vokal).

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.