fbpx
Foto: Facebook

U VUKOVARU JE ČOVJEKU ODREZAO GLAVU: Ovaj monstrum danas pjeva po srbijanskim kavanama

Autor: S.V.

Brojni zločini pripisani su Radivoju Jakovljeviću – zvanom “Frižider”, bešćutnom je ubojici koji je zbog strahovitih ratnih zločina počinjenih u Vukovaru, u odsustvu osuđen na 20 godina zatvora.

Dokazani su mu stravični zločini

Za Jakovljevića se tijekom procesa ustvrdilo da je zajedno s nekoliko osoba zlostavljao vukovarskog Roma Zdravka (sina Đene), zvanog Edi, a potom ga usmrtio hicima iz automatske puške, da je zarobljenog Fanoli Gojanija pokušao usmrtiti nožem, u čemu ga je spriječio nepoznati oficir JNA, te da je iz grupe zarobljenika izdvojio pripadnika albanske narodnosti imenom Daut, i dok su ga drugi pripadnici srpskih postrojbi držali, nožem mu presjekao vrat i odrezao glavu.

Foto: Screenshot

Utvrđeno je također da je zajedno s nekoliko neutvrđenih osoba strijeljao osam ili devet osoba, a potom strijeljao još dvije osobe, i to jednog bivšeg pripadnika policije i nepoznatog mladića iz Sotina, pljačkao zarobljenike, pa je tako Fanolu Gojaniju uzeo 2.000,00 DM, te fizički zlostavljao zarobljene civile u Vukovaru…

Ubijao, a sada pjeva

Za Radivoja Jakovljevića preživjeli svjedoci pakla u Vukovaru kažu kako je volio pjevati četničke pjesme, te da je bio jedan od najglasnijih.

Obzirom da je Radivoju suđeno u odsustvu, on danas živi u Srbiji, a u slobodno se vrijeme bavi ribolovom. No, i dalje se aktivno bavi pjevanjem, zbog čega je čest gost u srbijanskim kafanama. Osim toga, Frižider ima i svoj YT kanal na kojem često objavljuje pijanke i fešte na kojima je on glavni pjevač i zabavljač.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.