Foto. HRT Screenshot, Emica Elvedji / CROPIX

‘U NJOJ JE ŽIVIO STARI VUKOVAR’ Preminula je majka pokojnog Siniše Glavaševića: Emotivni unuk progovorio o njenom teškom životu i patnji

Autor: Dnevno.hr/S.V.

Hrvatski političar Bojan Glavašević, oglasio se emotivnom objavom o smrti svoje bake Cecilije i majke njegova oca Siniše ubijenog u Vukovaru:

“Jutros je zauvijek oči zaklopila moja baka. Imala je težak život”, započeo je Bojan Glavašević prisjećanje na preminulu baku po ocu.

Spomenuo je njezinu bolest iz djetinjstva koja joj je ostavila “doživotnu tešku pokretnost”:

“U Drugom svjetskom ratu izgubila je oca, u Domovinskom ratu majku, supruga i jedinog sina, potom prošla progonstvo, a zadnjih godina svojega života borila se s demencijom zbog koje je ponovo proživljavala neke od najtežih i najbolnijih epizoda u svojemu životu. Smrt je ipak dočekala bez patnje, dostojanstveno, i na tome sam uistinu zahvalan”, slomljeno je napisao njezin unuk.

“U njoj je živio stari, dobri Vukovar”

Kazao je kako je njezina smrt vrlo bolan gubitak za cijelu njegovu obitelj i njega osobno:

“U njoj je živio jedan stari, dobri, prijeratni Vukovar, čista uspomena i sjećanje koje nikakvo zlo nije moglo okaljati. Takvu ću je i pamtiti. Njezina toplina, dobrota i snaga će mi silno nedostajati”, podijelio je na Facebooku Bojan Glavašević i svoju objavu zaključio pozdravom:

“Zbogom, bako. Vjerujem da si na boljem mjestu.”




Autor:Dnevno.hr/S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.