Srdjan Ilic/PIXSELL

STIŽU REAKCIJE: Pupovac je slavio sa četnicima? Sramota!

Autor: T. Budak

Pupovac ima sreću što ne živi u Izraelu. Naime, da je neki njihov istaknutiji državljanin sudjelovao na nekom fašističkom derneku, kao što je bio ovaj u Beogradu, i još k tome na najveći državni blagdan, taj se nikad više ne bio vratio u Izrael.

Hrvatska javnost burno je odreagirala na činjenicu da je Milorad Pupovac koji u hrvatskim saborskim klupama zarađuje nemalu plaću, umjesto proslave Oluje u Kninu izabrao – žalovanje u Srbiji.

To je naročito zasmetalo Mladenu Pavkoviću, predsjedniku Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.):

“Gdje je bio Milorad Pupovac, Srbin po zanimanju, kad se obilježavala Vojno-redarstvena operacija Oluja u Kninu, odnosno Dan pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja? Tamo gdje je i trebao biti, u Beogradu, gdje je u društvu srpskih četnika Aleksandra Vulina, Aleksandra Vučića i Milodraga Dodika te srpskog patrijarha Irineja, pljuvao i blatio Hrvatsku i Hrvate!

Na tom skupu, Pupovac je podržao brojne Srbe koji su vikali da se u Kninu dogodila zločinačka akcija, da su Hrvati zločinci i fašisti i da su protjerali „nevine“ Srbe iz njihovih vjekovnih ognjišta, da sreću izgrađuju na tuđoj nesreći.

– Hrvatski će križ zauvijek biti iskrivljen i kukast, naš nikad – rekao je Vučić, uz iznimno odobravanje Pupovca. Također je spomenuo da je Srba u Hrvatskoj danas za 90 posto manje.

– To nije politika, to je istrebljenje jednog naroda, to je konačno rješenje i to je zločin… A slaviti to… Slavi se ne to što je netko nešto dobio, već što je netko sve izgubio – rekao je Vučić.

Sve ćemo to uz ostalo čitati u „Novostima“, srpskom tjedniku, s četničkom tematikom, koji izlazi usred Zagreba, i koji financiraju hrvatski porezni obveznici.




Pupovac ima sreću što ne živi u Izraelu. Naime, da je neki njihov istaknutiji državljanin sudjelovao na nekom fašističkom derneku, kao što je bio ovaj u Beogradu, i još k tome na najveći državni blagdan, taj se nikad više ne bio vratio u Izrael.

A ovom političkom štetočini ništa se ne će dogoditi, već će u Hrvatskoj nastaviti tamo gdje je sa srpskim četnicima stao!”

Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)




Autor:T. Budak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.