Facebook

OVO JE PRVI BRANITELJ KOJI SE ‘ISPRIČAO’ ZA RATOVANJE: Citirali ga prilikom govora u Kninu!

Autor: Snježana Vučković

Zlatko Ivić srčana je i osebujna osoba, bivši pripadnik "Crnih mambi", HRVI koji je preživio teško ranjavanje s čijim posljedicama živi i danas. Njegovi komentari uvijek pogađaju "u sridu", pa je tako ogorčen zbog "anti braniteljske kampanje" ne tako davno izjavio i ovo

Vrijeme je da se dozna, branitelj koji je pokrenuo lavinu isprike je bivši pripadnik “Crnih mambi”, Zlatko Ivić – Zlaja.

“Niču nešto nekakvi plakati u mom gradu Zagrebu s napisima kako bi se trebao nekome za nešto ispričati i priznati, pa eto da dadem svoj doprinos:
PRIZNAJEM
da sam zajedno sa svojom braćom uzeo oružje da zaustavimo srpskočetničke horde koje nam napadnuše domovinu, priznajem da bih i opet to ponovio ako zatreba i to s još većim žarom nego prije, priznajem sve…
ISPRIČAVAM SE
svima onima kojima nismo bili u mogućnosti pomoći u obrani od srpskočetničkih hordi i kome nismo uspjeli spasiti živote riskirajući vlastite jer nam okolnosti to nisu dozvoljavale, najviše se ispričavam Tebi moj narode što nismo odradili posao do kraja pa sad moraš trpjeti ovakva sranja i uvrede u vlastitoj zemlji. Da, ispričavam se…” , napisao je ogorčeni Zlaja nakon što je doznao za peticiju isprike za Oluju.

Zlatko Ivić srčana je i osebujna osoba, HRVI koji je preživio teško ranjavanje s čijim posljedicama živi i danas. Njegovi komentari uvijek pogađaju “u sridu”, pa je tako ogorčen zbog “anti braniteljske kampanje” ne tako davno izjavio i ovo:

-Nije mi ništa teško… Navikao sam na bol, a navikao sam i na zgražavanje na plaži jer me zbog rana i rezova svi gledaju kao Frankensteina. Navikao sam i na nemirne snove, na povremeno nerazumijevanje okoline i sve me to više uopće ne boli. Kada te, međutim, izda država potpomognuta ovakvim medijima, to neizdrživo boli. Država zbog koje smo se borili, otišli kao nasmiješeni i zdravi mladići, a vratili se kao depresivni i bolesni ljudi koji su ostarili prije vremena. Ne želim da me se krivo shvati, ne žalim se! To je bila moja dužnost i sve bih ponovio, ali za Hrvatsku, a ne za ovakve “Hrvate” –  kazao je Zlaja.

Zlatko Ivić ne voli pretjerano medijsko eksponiranje jer se ne smatra ništa vrijedniji od svojih suboraca, no autor ovog teksta smatra da čovjeka koji se citira u Kninu na obilježavanju Oluje – javnost mora upoznati.

Facebook
Facebook

 




Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.