Foto: MHB

PRIPADNICI HVO-a KOD MEDVEDA: Zahvalili ministru za doprinos u zaštiti njihovih prava

Autor: Dnevno.hr/S.V.

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved sa suradnicima primio je u Ministarstvu hrvatskih branitelja predstavnike udruga pripadnika Hrvatskog vijeća obrane i članove Upravnog vijeća Hrvatskog dokumentacijskog centra Domovinskog rata u BiH u Mostaru.

Na radnom sastanku razgovaralo se o sadašnjoj i budućoj suradnji, kao i o rješavanju pitanja važnih za pripadnike HVO-a. Predstavnici udruga pripadnika HVO-a izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i dali punu potporu ministru Medvedu te zahvalili za njegov doprinos u zaštiti njihovih prava, koja su zaštićena Zakonom o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji.

Tijekom sastanka bilo je riječi i o budućim zajedničkim projektima i aktivnostima poput izgradnje Muzeja HVO-a u Mostaru i korištenja usluga veteranskih centara u Hrvatskoj, kao i o posjetu učenika koji pohađaju školu po hrvatskom nastavnom programu Memorijalnom centru Domovinskog rata Vukovar po uzoru na taj projekt za učenike završnih razreda osnovnih škola u Hrvatskoj te o daljnjem radu Hrvatskog dokumentacijskog centra Domovinskog rata u BiH u Mostaru.

Autor:Dnevno.hr/S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.