Facebook

PRAVAŠI: ‘Junačinu Keruma ODMAH kazniti! Pretukao je dragovoljca, vojnog invalida i našeg člana!’

Autor: S. Vučković

"Pretučeni Željko Lemo je dužnosnik naše stranke, invalid i dragovoljac Domovinskog rata. Dok je on branio Domovinu, današnji tajkuni su punili svoje džepove u udruženom gospodarskom zločinačkom pokretu nazvanom "PRETVORBA I PRIVATIZACIJA", a danas čak vladaju i uličnim ringovima", reakcija je članova HSP 1861 Split

HSP 1861 Split najoštrije osuđuje premlaćivanje osobe s invaliditetom od strane predsjednika “Građanske stranke” i njegovih suradnika:

“Zaštita prava svakog čovjeka je temeljno načelo pravaštva od 1861. godine kada je od Oca Domovine dr.Ante Starčevića pravaški nauk i nastao.

Posebno se zalažemo za zaštitu najranjivijeg segmenta društva, a to su nedvojbeno osobe s invaliditetom, koje svakodnevno proživljavaju različite pojavne oblike agresije i ugrožavanja, od arhitektonskih barijera, financijske agresije na osobe s Downovim sindromom, a sada i premlaćivanjem čovjeka koji jedva hoda.
Što nas čeka sutra? Hoće li se možda invalidi ubijati?
STOP TERORU NAD INVALIDIMA!


Pozivamo sve ljude dobre volje, a posebno pravaše, da u okvirima svojih ovlasti i kompetencija, poduzmu mjere u sprječavanju terora, osobe s invaliditetom moraju imati potpunu zdravstvenu, socijalnu, pravnu i fizičku zaštitu.

Pretučeni Željko Lemo je dužnosnik naše stranke, invalid i dragovoljac Domovinskog rata. Dok je on branio Domovinu, današnji tajkuni su punili svoje džepove u udruženom gospodarskom zločinačkom pokretu nazvanom “PRETVORBA I PRIVATIZACIJA”, a danas čak vladaju i uličnim ringovima.

Ovim putem pozivamo sve legitimne institucije, a posebno pravosuđe, da ODMAH pristupe svome poslu i kazne počinitelje ovog barbarskog čina.”

Predsjedništvo HSP 1861 Split
Predsjednik Damir Banić, struč.spec.oec.

Autor:S. Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.