Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

POZNATI HRVATSKI BRANITELJ SE NEUGODNO OBRATIO MEDVEDU: ‘Tomo, bolje ti je da brineš o samoubojstvu branitelja’

Autor: S.V.

Iako obojica iz braniteljskih redova, zbog različitih političkih opredjeljenja ministar branitelja i potredsjednik Vlade Tomo Medved i saborski zastupnik iz redova Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić – ne nalaze zajednički jezik.

“Tomo, radi svoj posao”

Tome svjedoči posljednje Mlinarićevo obraćanje Medvedu u kojem mu štošta zamjera, a objavu je naslovio sa “Tomo, radi svoj posao”:

“Gospodinu Medvedu, koji drži prodike o toleranciji, bilo bi bolje da se pobrine o broju samoubojstava hrvatskih branitelja u njegovom uskom resoru. Trebao bi se baviti zaustavljanjem tog trenda od 3100 samoubojstava, koji pokazuje količinu nezadovoljstva, bunta i količinu oružja koje nije vraćeno. Nismo vidjeli nijednu njegovu izjavu u tom smjeru. Sigurno se ti ljudi nisu ubili zbog društva tolerancije koje je navodno izgradila ova vlast. Napadati Domovinski pokret za atmosferu u društvu i izgradnju institucija je potpuno neprimjereno”, piše Mlinarić, poznatiji pod nadimkom “Ćipe”.

Poručio mu da “preuzme odgovornost”

U nastavku mu poručuje kako je za atmosferu u društvu i izgradnju institucija neprimjereno napadati Domovinski pokret:

“Ponavljamo, po tko zna koji put, Domovinski pokret nije obnašao vlast niti obnaša vlast. Na onima koji obnašaju vlast je da izgrade društvo tolerancije i opće pravde. HDZ se ponaša kao da je oporba i da nema nikakvu mogućnost promjena u ovoj državi. Poštovani ministre Medved, branitelju, ti si odabrao da sudjeluješ u ovoj nakaradnoj vladi! Ti zajedno sa premjerom Plenkovićem preuzimaj odgovornost za stanje u ovoj državi!”, zaključuje Ćipe.




[TOMO, RADI SVOJ POSAO]Gospodinu Medvedu, koji drži prodike o toleranciji, bilo bi bolje da se pobrine o broju…

Gepostet von Stipo Mlinarić Ćipe am Mittwoch, 14. Oktober 2020




 

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.