Screenshot

PERIŠA JE LAGAO? ZAGREBAČKA HVIDRA: ‘Na sastanku nije bilo ni riječi o zajedničkom polaganju vijenaca s Pupovcem!’

Autor: S.V.

Predsjednik HVIDRA-e Grada Zagreba Ante Tandara, negira riječi koje je javno izgovorio Josip Periša, predsjednik Glavnog odbora HVIDRA-e.

Periša je, podsjetimo, izrazio spremnost na dijalog s Miloradom Pupovcem, kao i zajedničko, međusobno polaganje vijenaca. No, Tandara tvrdi da je Periša to kazao “na svoju ruku” i u svoje ime:

“Dana 3. listopada 2019. godine održana je sjednica Glavnog odbora HVIDRA-e RH na kojoj nije bilo spomena, rasprave niti odluke u kojoj se spominje razgovor s delegacijom gospodina Pupovca, a pogotovo zajedničko polaganja vijenca.

Stoga se Zajednica udruga i članova HVIDRA-e Grada Zagreba ograđuje od izjave gospodina Periše o održavanju sastanka, okruglog stola i zajedničkog polaganja vijenca, niti takvu izjavu smatramo stavom Glavnog odbora HVIDRA-e RH”, kazao je Tandara i dodao:

“Ukoliko sporna izjava bude stav Glavnog odbora HVIDRA-e RH, ja, Ante Tandara, neću više biti na poziciji dopredsjednika te organizacije u RH.

Zalažemo se za mir i mirna rješenja, živimo u 21. stoljeću te želimo nastaviti i dalje živjeti i raditi u miru, ali zaboraviti nećemo i ne možemo zbog onih koji nisu više s nama, njihovu žrtvu treba ispoštovati”, zaključio je Predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDRA-a Grada Zagreba, Ante Tandara.

                                                                               

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.