Screenshot

OTKRIVENO IME ČOVJEKA KOJI JE OSOBNO UBIO MARTINU (4): Monstrum se zove Mladen Ilić – Maki. Pokazane i fotografije s mjesta zločina.

Autor: S.V.

Danas je u Vukovaru održana izvanredna tiskovna konferencija koju su organizirale Udruga Zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara i Udruga Žene u Domovinskom ratu Zadar, s obitelji Štefančić iz Borova Sela te Koordinacijom udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara.

Na konferenciji su najavljena podnošenja kaznenih prijava protiv počinitelja ratnog zločina koji su 20./21. 3. 1992. godine ubili Bernardicu Štefančić (52), Martinu Štefančić (4) i smrtno ranili Željka Štefančića (32).

Podatke o ovom gnjusnom zločinu iznio je Nikola Kajkić, suspendirani istražitelj ratnih zločina na Ovčari, a nazočio je i Zdenko Štefančić, otac ubijene djevojčice. koji je kritizirao pravosuđe jer nakon 27 godina nisu procesuirani zločinci ovog svirepog i mučnog ubojstva.

Prikazujući fotografije sa poprišta zločina, Nikola Kajkić naveo je imena počinitelja:

Veselko Martinović, Veselko Maksimović zv. Palestinac, Mladen Maksimović zv. Mađar – Mladen Ilić Maki (osobno ubio malu Martinu), Radovan Lukić zv. Ćeles, Dragan Savić, Bogdan Simić zv. Bosanac, Zdravko Milošević i Zoran Ostojić.
Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.