screenshot

“OPERACIJA FENIKS”: ‘Bugojanci i njihove obitelji moraju dobiti svu moguću zadovoljštinu!’

Autor: Dnevno/Dr. K.

Povodom 47. obljetnice tzv “Operacije Feniks” u kojoj su poginuli Hrvati iz Australje koji su pokušali srušiti velikosrpki I komunistički sistem u bivšoj Jugoslaviji u Zmijavcima je održana svečana komemoracija.

Povodom komemoracije HSP je poslao priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti:

U subotu je u Zmijavcima obilježena 47. obljetnica operacije Fenix i stradanja pripadnika Bugojanske skupine, skupina hrabrih Hrvata koji su 1972. godine vratili se iz Australije s ciljem i namjerom da skinu veliko srpski i komunistički jaram sa hrvatskog naroda. Nažalost nisu uspjeli, jer su okolnosti bile takve, Jugoslavija je još bila prejaka, a hrvatski narod nespreman na još jednu veliku žrtvu nakon iskustava iz 1945.! Bili su to danas slobodno možemo reći prvi branitelji  i preteče branitelja u Domovinskom ratu, vitezovi koji su posijali sjeme nade.


Oni bi da nije nas koji poštujemo njihovu žrtvu, da nije Stipana Ivkošića bili zaboravljeni, a sljedbenici krvavog maršala bi ih proglasili teroristima, ne zato što njima tako misle, nego zato što na taj način žele održati komunističku supermaciju u Hrvatskoj, koja je činjenica što god mi mislili o tome.

Da je to tako vidimo i iz sadašnjeg stanja u Hrvatskoj  gdje i branitelje iz Domovinskog rata sile mraka hoće ocrniti, prikazati parazitima, a Domovinski rat proglasiti „građanskim ratom“, kako bi nas svojevrsne “čuvare neovisne hrvatske” maknuli iz procesa odlučivanja i lakšeg povratka u nekakve balkanske asocijacije. Nećemo im to dopustiti,  jer ni u Domovinskom ratu, ni u Operaciji FENIX Hrvati, nisu ratovali za svoje  osobne interese, pozicije ili sinekure već za HRVATSKU, nezavisnu, slobodnu i suverenu.

Za hrvatsku Hrvatsku!

Porazna činjenica po nas je da smo obranjeno u ratu prepustili kojekakvim kriptokumunistima kojima je Hrvatska samo sredstvo za osobne probitke,  i lagodan život na grbači hrvatskog naroda. Od današnje hrvatsko-srpsko-klijentelističke koalicije na vlasti tražimo i zahtijevamo da se bojovnicima iz skupine Fenix oda dostojno i priznanje i poštovanje njihovoj žrtvi i spremnosti poginuti za sveti cilj. Da im se da zadovoljština, i moralna i simbolička, jer ONI SU POGINULI ZA HRVATSKU!

Tražimo utvrđivanje istine, želimo znati kako su svi pripadnici skupine Fenix završili svoj ovozemaljski život i gdje su  sahranjeni, kako bi njihova rodbina, prijatelji i poštovatelji imali mjesto na kojem će  zapaliti svijeću, položiti cvijeće i pomoliti se za pokoj njihovih duša.

U ime HSP-a nazočnima se obratio 
Drago Marković, član predsjedništva Hrvatske stranke prava koji je s izaslanstvom položio cvijeće i zapalio svijeće. Skup je nastavljen uz kulturno-umjetnički program lokalnih KUD-ova iz Imotske krajine i Hercegovine.”, stoji u priopćenju koje potpisuje Ured za odnose s javnošću HSP-a.

[SMRT MUČENIKA, SJEME JE POBJEDE]Govor člana predsjedništva Drage Markovića na obilježavanju 47. obljetnice skupine Fenix (Bugojanske skupine) u Zmijavcima kod Imotskog.S nama su!

Gepostet von Hrvatska stranka prava – HSP am Samstag, 20. Juli 2019

Autor:Dnevno/Dr. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.