Screenshot

NEZAHVALNA BAGRO, KUKAVICE! ‘Kad smo vas ’91. branili uz ZDS, niste nas kažnjavali’

Autor: S.V.

Ne stišavaju se reakcije na presudu kojom je pozdrav “Za dom spremni” proglašen nezakonitim.

I dok neki ovu proizvoljnu odluku Visokog prekršajnog suda pozdravljaju, mnogi se s njom ne mire.

General Željko Sačić jedan je od onih koji je kažnjavanje zbog pozdrava “Za dom spremni” jako teško podnio:

“Glupi, neobuzdani, uzoholjeni i razbahaćeni mrzitelji hrvatskih branitelja HOS-ovaca, kojima je ‘Za dom spremni’ bio ratni znak, pozdrav i poklič…”, napisao je Sačić na svom Facebook-profilu, pa nastavio:

Nikad se nećemo odreći naše hrabre hrvatske ratne subraće. Nisu oni ’91 ni mogli braniti ustašku NDH, već samo neovisnu, suverenu, demokratsku državu Hrvatsku i slobodu hrvatskog naroda, i to isključivo Ustavom RH iz 1990.g. Jedino o tome i pjeva naš Marko u budnici “Čavoglave”… I mi hrvatski domoljubi, hrvatski ratnici, tako ćemo dok je svijeta i vijeka u našoj hrvatskoj državi, u spomen na sve poginule, stradale i nestale u Domovinskom obrambenom ratu.

Nezahvalna bagro, te krvave ’91. im ništa niste branili, niti ih kažnjavali zbog tih oznaka. Ni u Vukovaru, Škabrnji, Maslenici, kao ni bilo gdje u i na crti tada okupirane Hrvatske. Kukavice, sram vas može biti! Pravnim nasiljem nam navlačite na hrabra pobjednička hrvatska prsa stigmu davnih, pretragičnih, crnih dana, zaslijepljeni velikosrpstvom, četništvom, jugoslavenskim unitarizmom i protuhrvatstvom, pa ne razabirete dobro od zla. Nedostojni ste žrtve naših hrvatskih heroja. Bogu hvala, kao i svima nama hrvatskim braniteljima koji su tih sudbinskih dana za opstanak hrvatskog naroda i države Hrvatske bili Za dom spremni!”




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.