Foto: Guliver/Screenshot You Tube

‘NASRED POLJA KOBILA ŠARENA, TO JE FRANJE TUĐMANINA ŽENA!’ Povampirena Srpkinja Milka zvala na klanje Hrvata: ‘Oj Tuđmane svinjo stara, nećemo te za vladara’

Autor: Dnevno.hr

Milka Veselinović iz Štikade pored Gračaca, ime je žene koja se ponosno predstavlja na video zapisu koji je upravo ugledao svijetlo dana.

Video je snimljen 02. svibnja 1992., i jasno govori o tadašnjem raspoloženju pripadnika srpske nacionalne manjine koji su se na mitingu u Plitvicama okupili baš na datum stradanja hrvatskih redarstvenika u Borovu Selu, kao i ubojstva Franka Lisice, pripadnika Specijalne jedinice policije, koji je istoga dana ubijen na brdu Štikovača nad Polačom.

Ono što su četnici pjevali u Vukovaru, Milka je rekla mjesecima prije

Vratimo se na Milku, glavnu “zvijezdu” videa koja je prisutne jako nasmijala riječima: “Slobodane, šalji nam salate, bi’će juhe, kla’ćemo Hrvate”, a na čije se užasne stihove posprdno nadovezala žena pored nje poručujući nešto Stipi Mesiću.

Kao da to nije dovoljno, Milka Veselinović nastavila je gnjusnim uvredama na račun tadašnjeg hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana i njegovu suprugu.

“Oj, Tuđmane svinjo stara, nećemo te za vladara”

“Nasred polja kobila šarena, to je Franje Tuđmanina žena, glavu digla, repom maše i pozdravlja sve ustaše. Šta se ono po Zagrebu praši, ono Tuđo na kobili jaši. Glavu diga, repom maše i pozdravlja sve ustaše. Oj, Tuđmane svinjo stara, nećemo te za vladara. Oj, Tuđmane, jebemo ti majku, što osnova tu ustašku stranku. Dobili smo i mi vladu novu, Rašković i Opačić Jovu. Milan Babić dotur medicine, ne da brate da Srbin pogine. Stipe Mesić nosi U na bradi, zato sjedi u hrvatskoj vladi”.
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.