fbpx
Foto: MORH/ M. Čobanović

NAJBOLJE NA OBUCI! Ovo su nagrađene ročnice: Antonija, Mia, Mateja…

Autor: Dnevno.hr/S.V.

Ministar obrane Mario Banožić nazočio je natjecanju za najboljeg ročnika 35. naraštaja na Dragovoljnom vojnom osposobljavanju koje je održano u Bojni za temeljnu vojnu obuku Središta za obuku pješaštva i oklopništva Zapovjedništva za obuku i doktrinu “Fran Krsto Frankopan” u vojarni “123. brigade HV” u Požegi.

Na natjecanju su sudjelovale ročnice i ročnici, koji su postigli najbolje rezultate tijekom vojno stručne obuke, provjere tjelesne spremnosti i na pismenim provjerama znanja.

Foto: MORH/ M. Čobanović

Prvo mjesto u kategoriji ročnika osvojio je Josip Čikvar pripadnik 2. satnije, drugo mjesto Matija Momčilović iz 3. satnije, a treće mjesto Toni Blažević iz 3. satnije.


Ovo su pobjednice

U kategoriji ročnica prvo mjesto osvojila je Antonija Lemo pripadnica 2. satnije, drugo mjesto Mia Plenča iz 3. satnije te treće mjesto Matea Očić iz 3. satnije.

Foto: MORH/ M. Čobanović

 

Ministar obrane Mario Banožić uručio je nagrade pobjednicima te im čestitao na postignutim rezultatima.

MORH/ M. Čobanović

“Iskoristio bih ovaj trenutak da čestitam ročnicama i ročnicima 35. naraštaja, koji su pri završetku procesa obuke, na odabiru da služe u Hrvatskoj vojsci i njihovom interesu za daljnjim razvojem unutar sustava Hrvatske vojske. Ovo danas je prilika za čestitati najboljima među njima, koji su se odlučili kroz svoju fizičku i psihičku spremu na natjecanju pokazati da uistinu zaslužuju biti najbolji u naraštaju,” rekao je ministar Banožić.

Autor:Dnevno.hr/S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.