Screenshot

Ministarstvo branitelja proziva Eleonoru Mandić: Vidi se kako bi SDP vodio skrb za hrvatske branitelje i društvo u cjelini!

Autor: Dnevno

Ministarstvo hrvatskih branitelja reagiralo je na SDP-ov Savjet za ratne veterane Split i SNŽ , odnosno priopćenje predsjednice Savjeta Eleonore Mandić, zaključivši kako se u njenom obraćanju ” najbolje očituje sustavnost i sposobnost kojom bi SDP vodio skrb za hrvatske branitelje i društvo u cjelini.”

Dodaju kako je ”Mandić neozbiljnost pokazala u samom povodu za reagiranje navodeći kako reagira na tekst s Braniteljskog portala koji je intervjuirao ministra Medveda, a navedeni tekst je kolumna autorice i nikakve veze s intervjuom ministra nema, osim što je u dijelu teksta citirana izjava ministra Medveda koju je dao u Dnevniku Nove TV. Stoga za sve za što se ministar proziva da je rekao – nije on rekao, nego kolumnistica Braniteljskog portala.”

Dalje u priopćenju navode:

”Sukladno tome, nema ni potrebe da detaljnije elaboriramo stavove gospođe Mandić jer ova činjenica dovoljno govori o razini ozbiljnosti pri pristupu bilo kojoj temi. Tek možemo utvrditi kako je pojedine stavove Mandić prepisala iz izjava članova Domovinskog pokreta, s kojima očito dijeli isto mišljenje o položaju nacionalnih manjina.

Istovremeno dok ostali šalju nesuvisla i neargumentirana priopćenja, mi radimo za dobrobit hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata, od 2016. godine te jednako nastavljamo u godinama koje su pred nama.”, zaključuju iz ministarstva branitelja.

SPLITSKI SDP NASTAVLJA PO SVOM: Objavili fotografiju s petokrakom pa je brzo uklonili




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.