MERCI! Majka i brat francuskog poginulog heroja Jeana Michaela Nicoliera dali potporu braniteljima u Savskoj!

Autor: S.Vučković

Lyliane Fournier ne spava mirno otkad je izgubila Jean-Michela. Nije joj jasno zašto je Hrvatska prestala tražiti preostala 64 tijela ubijenih na Ovčari. U Ministarstvu branitelja su joj rekli da je to zbog boljih odnosa sa Srbijom...

Majka i brat pokojnog Jeana Michaela Nicoliera došli su dati potporu braniteljima u Savskoj 66. Hrabri Francuz Jean-Michel Nicolier sudjelovao je u žestokim borbama kao pripadnik HOS postrojbe, ranjen je na Sajmištu, a pogubljen na Ovčari. Majka pokojnog francuskog heroja upućena je u probleme branitelja, jer i sama ima jedan koji već jako dugo želi riješiti. Nije joj jasno, naime, zbog čega je potraga za ostacima njezinog sina prekinuta. Godinama je zvala i molila da se pokrene potraga.

“Kada se počelo pričati o Ovčari zvala sam francuskog veleposlanika u Beogradu i rekla mu da se bojim da je moj sin ubijen, a on mi je odgovorio kako čitam previše krimića. U Veleposlanstvu u Zagrebu su mi rekli da ne brinem, kako se Srbi neće usuditi pucati u francuskog državljanina, ali ja sam se bojala da upravo zbog toga hoće. Vrijeme je prolazilo i ubijalo svaku nadu, a onda su se pojavili očevici. Doznala sam kako su ga tukli i tko ga je ubio metkom, ali nitko nije odgovarao, iako smo ubojicu prijavili čak i francuskom pravosuđu. On je Spasoje Petković zvani Štuka i danas živi u Srbiji”, ogorčena je Lyliane.
Lyliane Fournier ne spava mirno otkad je izgubila Jean-Michela. Nije joj jasno zašto je Hrvatska prestala tražiti preostala 64 tijela ubijenih na Ovčari. U Ministarstvu branitelja su joj rekli da je to zbog boljih odnosa sa Srbijom…

Autor:S.Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.