MATIĆU, ZAŠTO SE NISI POKLONIO HEROJU? Ministar branitelja ‘zaobišao’ grob Marka Babića!

Autor: T. Budak

Ignoriranje od strane ovog ministarstva ipak nije umanjilo veličanstveno i dostojanstveno polaganje vijenaca i paljenje svijeća na na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskoga rata od strane Babićevih suboraca i svih onih koji ne zaboravljaju odvažnost Marka Babića.

Nitko iz Ministarstva branitelja, uključujući i samog ministra Predraga Matića, nije našao shodnim doći na obljetnicu smrti jednog od najlegendarnijih velikana Domovinskoga rata, Marka Babića!

Ignoriranje od strane ovog ministarstva ipak nije umanjilo veličanstveno i dostojanstveno polaganje vijenaca i paljenje svijeća na  na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskoga rata od strane Babićevih suboraca i svih onih koji ne zaboravljaju odvažnost Marka Babića.

Podsjetimo, Marko Babić je, kao desna ruka Blage Zadre, jedna od najzaslužnijih osoba za pretvaranje Trpinjske ceste u “groblje tenkova”. U samo nekoliko dana uništio je 14 neprijateljskih tenkova, iako njegovi suborci tvrde da ih je bilo i više. Marko Babić preživio je rat, a smrt kao posljedica moždanog udara zatekla ga je u Zagrebu, 5. 7. 2007. godine. Ovih se dana potegnulo pitanje posthumnog odlikovanja Marka Babića činom generala…

Autor:T. Budak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.