Foto: Facebook

LJUTITI HOSOVAC: ‘NEĆE PROĆI! NEĆE!’ U Vukovaru mu rekli da makne svoju zastavu dok ne prođe premijer

Autor: S.V.

U Vukovaru je ovih dana velebno obilježena 30. obljetnica Bitke za Vukovar u kojoj je sudjelovao i bivši pripadnik HOS-a Željko Soldo.

Obilježavanje je proteklo dostojanstveno i lijepo, no sudeći po komentaru Damira Markuša, suborca Željka Solde, ni ova obljetnica nije prošla bez trzavica za pripadnike ove postrojbe.

Rekli mu da makne HOS zastavu

“Nisam bio na obljetnici u Vukovaru, ali jedan detalj ću istaknut. Hosovac, branitelj Vukovara, suborac, teško ranjen na Sajmištu, Željko Soldo je bio i s ponosom nosio našu zastavu HOS-a”, napisao je Markuš na svom Facebook profilu, te dodao kako mu je u jednom trenutku prišao netko od premijerovih ljudi te mu kazao da “makne zastavu dok ne prođe Andrej Plenković”.

“Neće proći, neće. Dok dišemo gledat ćete vi HOS zastave, majice, košulje, hosovce”, napisao je Markuš referirajući se na HDZ koji je prigovorio članovima Domovinskog pokreta za nedolazak na obljetnicu u Vukovaru.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.