Facebook

KOLINDI SE JAVIO ‘ZLODUH PROŠLOSTI’: ‘Srcem i dušom branio sam Dom, ‘hvala’ ti na poslanici’

Autor: T. Budak

"To boli, predsjednice! Kome je upućena ova poslanica? Meni, koji sam nebrojeno puta izvršavao zapovijedi svojih zapovjednika i mog vrhovnog nikad prežaljenog prvog predsjednika samostalne nezavisne Hrvatske, dr.Franje Tuđmana?", pita predsjednicu hrvatski branitelj s Banovine.

Ivo Vranić-Buva, zapovijednik izvidničko diverzantskog voda Sunja, obratio se hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović:

“Hvala Predsjednice na poslanici!

Ja, Ivo Vranić-Buva, dragovoljac Domovinskog rata od 16.10.1990-30.06.1996. HRVI pripadnik ZNG, ATJ-Sunja, zapovjednik izvidničko diverzantskog voda Sunja, javljam se kao “zloduh prošlosti”.

Zloduh koji je srcem i dušom branio svoj Dom.

Ja, koji sam nebrojeno puta izvršavao zapovijedi svojih zapovjednika i mog vrhovnog nikad prežaljenog prvog predsjednika samostalne nezavisne Hrvatske, dr.Franje Tuđmana.

Gledam i slušam svaki dan kako “Titini fašisti”moju domovinu komadaju, grizu,otimaju od nas branitelja HRVI, Hrvatica i Hrvata.

Kako se predsjednici izabranog od hrvatskog naroda unose u lice, vrijeđaju, fućkaju.




Taj šljam, ljudsko dno dna, snimaju filmove (Masakr u Dvoru) o zlodusima, hrvatskoj vojsci, policiji, SJP jedinicama, časnim HOS-ovcima, HRVI, a moja vrhovna zapovjednica ne dođe na obljetnicu “Bjeska”, ne dođe se pokloniti u Borovo selo mojoj braći po oružju, 12 – torici policajaca ubijenih na najbrutalniji način.

To boli, predsjednice!

Predsjednice, koji muzej je u planu 5.8.2016?




Moja predsjednica ne stade u obranu “poslanicom” najboljeg ministra u Hrvatskoj Vladi, Zlatka Hasanbegovića, koji je jedini vidio i uviđa te prave “zloduhe prošlosti”, neradnike i mrzitelje svega hrvatskog.

Zar i Vi predsjednice vidite ustaške zmije? Kao ona lignja u Izraelskom knesetu. Kao onaj veleizdajnik Mesić koji ima toliko džepova da ne zna gdje je zametnuo ček Hrvata iz Kanade.

Zar sam ja predsjednice i svi članovi moje obitelji Ustaša ako volim svoj dom?

Mnoge Hrvatice i Hrvati su Vam dali glas i bili uvjereni “o Bože, napokon došla na mjesto predsjednika osoba koja voli svoj narod i domovinu”.

Kome je upućena ova poslanica, predsjednice?

Tko od nas “ratnika” i hrvatskog naroda vrši podjelu?

Evo predsjednice kome ste trebali nasloviti poslanicu – “junacima” koji su jurišali na 100% HRVI na Trgu Svetoga Marka, ovim četnicima i jugoslavenima što vrše razdor, ti pokušavaju i udaraju u temelje Hrvatske države… Stvorene na krvi branitelja i hrvatskog naroda: Pupovac, Teršelićka, Pusići, Margetići, Jergovići, Tomići, Pavičići, Hribari, Kosanovići, Mesići, Milanovići, Josipovići, Goldstaini, gongovi, platforme, Puhovski, neradničke fronte, Kekini, bitorajci, Severice, Popovićke, novokmeti, Radmani, Ostojići, Jovanovići, Rakićke, Frljići, Bauci, Stazići, Pećnici, Marasi, Grčići, Mirte…

Veliki junak koji je istukao star u ženu Ružicu Čavar, razni popovi koji u srcu Zagreba pjevaju četničke pjesme, to je ta ekipa, a na čelu sa Lekovićem i poznatom pjevačicom “Lily Marlen” Uršom Raukar. Njima je ta poslanica trebala biti odaslana, na njihove adrese.

Na ovaj način predsjednice, ja, mnoge Hrvatice i Hrvati osjećamo se prozvano. Ti navedeni prizivaju ustaše, ali ne ustaše, već ustaške kune. Kolona neradnika 9.05.2016.na Markovom trgu! A na krovu ustaška šahovnica. Pa što tamo traže? Nema straha da će im ustaše skočiti sa krova na glavu.

Evo predsjednice, ako i dosada nisu detektirali vaši savjetnici, a i Vi sami, to vam je mala pomoć od mene – “zloduha prošlosti”.

Niste predsjednice, može bit, vratili savjetnike Sašu Perkovića i Dejana Jovića.

Svjestan sam da će ovo moje napisano izazvati komentare izvjesnog Laze Tošića i Kolje, ali neka za njih je na Banovinii ostao još koji traktor,rado ću im napuniti rezervoare i neka sav taj nabrojani šljam odvezu u otadžbinu Šešelju, Nikoliću, Vučiću, Vulinu i Rusu koji je na Dedinju u  “kući cveća”. Neka tamo i ostanu.

Tužno zbori majka stara na zgarištu Vukovara

Ruke digla k nebu gore usta plaču i govore

“Ivo, Mijo, Niko, Mate” suho zlato Majke Šoljić Kate.

Sokolovi lijepi, mladi, moja radost, moji jadi.

Jesu l’ grozne muke bile? Gdje Vam trunu kosti mile?

Predsjednice u ovih par stihova osjeća se sva patnja i bol hrvatskog naroda, ovi sinovi su temelj Hrvatske države, a antihrvatizam bit će pobijeđen isto tako kao i zvijezda petokraka i kokarda, ne od “ustaša” već od hrvatskih bojovnika i hrvatskog naroda.

Ovu povijest ispisali smo mi predsjednice… Svojom krvlju”.

Uvijek vjeran hrvatskom narodu!

Domu svom! Bogu i domovini!

Ivo Vranić-Buva

Autor:T. Budak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.