Hrvoje Jelavic/PIXSELL

IDENTIFICIRANO PET OSOBA NESTALIH TIJEKOM DOMOVINSKOG RATA: Obitelji potvrdile da se radi o njima! Još 1.866 nestalih osoba iz rata!

Autor: Dnevno

Danas je završena identifikacija posmrtnih ostataka pet osoba, izvijestilo je Ministarstvo branitelja.

Identifikacija je provedena u organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja, na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Na završnu identifikaciju pozvane su obitelji šest osoba čiji je preliminarni identitet utvrđen metodom analize DNA. Identifikaciji se odazvalo pet obitelji, koje su prihvatile nalaze identifikacije te su tako završno identificirani posmrtni ostaci pet osoba nestalih i smrtno stradalih tijekom Domovinskoga rata na području Ličko-senjske, Zadarske i Požeško-slavonske županije.

Nakon današnje identifikacije, Republika Hrvatska putem Ministarstva hrvatskih branitelja traga za još 1.866 nestalih i smrtno stradalih osoba u Domovinskom ratu za koje nije poznato mjesto ukopa.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.