Foto: HV/J. Cindrić

HRVATSKI VOJNIK MORA ZNATI I DOBRO PLIVATI: Pripadnici oklopno-mehanizirane bojne ‘Pume’ pokazali kako se to radi

Autor: Dnevno.hr/S.V.

Postrojba Gardijske oklopno-mehanizirane brigade, 2. oklopno-mehanizirana bojna “Pume”, slijednica legendarne 7. gardijske brigade “Puma”, provela je na varaždinskim gradskim bazenima natjecanje u plivanju s ciljem razvoja sportskog i natjecateljskog duha i razvoja kohezije unutar postrojbi.

Pripadnici su se natjecali u tri individualne plivačke discipline: odvojena muška i ženska kategorija plivala je sprint na 50/25 metara, 100/50 metara u odori te ronjenje na dah u daljinu. Svi natjecatelji ostvarili su zapažene rezultate, a najboljima su uručene pohvale i nagrade.

Ovo su pobjednička imena

Ukupnim poretkom najbolji plivači 2. oklopno mehanizirane “Pume” su: poručnik Erik Bajs, pozornik Vedran Grabovac i razvodnik Ivica Jalševec.

Foto: HV/J. Cindrić

Najbolje plivačice 2. oklopno mehanizirane “Pume” su: vojnikinja Nikolina Kiseljak, vojnikinja Mihaela Kos i pozornica Valentina Markač.

Što se tiče ekipnog plasmana, prvo mjesto zauzela je Zapovjedna satnija, drugo Logistička satnija, a treće 1. oklopno mehanizirana satnija.

Izvrsna dugoročna suradnja javne ustanove “Gradski bazeni Varaždin” u Varaždinu s 2. oklopno-mehaniziranom bojnom “Pume” rezultirala je osiguranjem odlične infrastrukture kako za plivanje pripadnika u sklopu motoričkih priprema tako i za samo natjecanje.




Autor:Dnevno.hr/S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.