Foto: HRM/D. Mišić

HRVATSKI SATNIK UPUĆEN U ZAPADNU SAHARU: Evo po kojem zadatku…

Autor: S.V.

Pripadnik Hrvatske ratne mornarice satnik Igor Pavičić upućen je u petak, 17. rujna 2021. godine u operaciju potpore miru UN-a “MINURSO” u Zapadnu Saharu.

Uoči odlaska u operaciju u Zapadnu Saharu, satnika Pavičića primio je zapovjednik Hrvatske ratne mornarice kontraadmiral Ivo Raffanelli koji mu je tom prigodom zaželio puno uspjeha u predstojećem profesionalnom izazovu naglasivši važnost znanja, dosadašnjih iskustava, odnosno postignuća koja će mu zasigurno biti od osobitog značaja u provedbi zadaća.

Foto: HRM/D. Mišić

U mirovnu misiju “MINURSO” satnik Pavičić odlazi sa dužnosti časnika za promet u Odsjeku za opskrbu PB Split. Rođen je 1983. godine u Sarajevu. Ekonomist je po struci, a u Oružane snage pristupa 2009. godine. Naprednu časničku izobrazbu završio je na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” u Zagrebu. Posebne vještine razvijao je na brojnim tečajevima. Tijekom službe obnašao je razne dužnosti: voditelja opskrbno-transportnog pododsjeka, zapovjednika transportnog voda te časnika za opskrbu.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.