HRT/screenshot

Hrvatski generali predvođeni Ljubom Ćesićem Rojsom i Marinkom Krešićem na grobu Majke Hrabrosti

Autor: Dnevno.hr

Predstavnici Hrvatskog generalskog zbora, predvođeni Ljubom Ćesićem Rojsom i Marinkom Krešićem, posjetili su Grad heroja  te na taj način odali dužno poštovanje nevinim hrvatskim žrtvama stradalim tijekom hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata.

 

screenshot/Kamenjar

 

“Susreli smo se i s članovima obitelji poginulih hrvatskih branitelja. Oni, baš kao ni mi, ne mogu zaboraviti strahote kroz koje smo prošli. Najteže je majkama koje još uvijek traže svoje najmilije”, rekao je Ljubo Ćesić Rojs te dodao da im je bilo najteže prigodom posjeta Ovčari, ali i na grobu Kate Šoljić, koja je u ovome ratu izgubila četiri sina.

Majka Kata je simbol stradanja žena u Domovinskome ratu, stoga su hrvatski generali i ovom prigodom podržali ideju UHBDR91. da se Majci Hrabrost, kako su je zvali, u Vukovaru podigne spomenik, ali i da se po njezinom imenu nazove neka ulica ili trg.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.