Domovinski pokret

HEROJ VUKOVARA PRIKUPIO I PREVIŠE POTPISA! Hoće li Damir Markuš biti novi župan?

Autor: Snježana Vučković

Čini se kako Domovinski pokret koji je za svog kandidata za sisačko-moslavačkog župana izabrao Damira Markuša iz Kutine, može zadovoljno trljati ruke.

Naime, ovaj hrvatski branitelj koji je kao pripadnik HOS postrojbe branio Vukovar, prikupio je znatno više glasova od potrebnih za ovu političku utrku.

“U tu županiju treba hitno uvesti red”

“Potrebno je 1.500 glasova, no skupljeno je preko 2.000, pa se ovim putem zahvaljujem volonterima i članovima Domovinskog pokreta koji su u ovome sudjelovali”, kaže nam Damir Markuš i dodaje:

“Potpisa je više nego dovoljno i predajemo ih u srijedu, ali vidjet ćemo ishod. Svjestan sam da smo prešli tek prvu stepenicu, kao što sam svjestan da, ukoliko pobijedim, moram biti spreman sam za uvođenje reda i odgovornosti kojoj ovoj županiji kronično nedostaje. Kosturi vire iz svih ormara”, slikovito nam objašnjava Markuš.

Od ovog heroja bitke za Vukovar, očekivanja su velika. Osim brojnih sudionika Domovinskog rata i nogometnih navijača, na njega uvelike računa i predsjednik stranke Miroslav Škoro.

Škorin “adut”

“Došao sam dati Markušu podršku i želim reći da ulazimo u pripremnu fazu izbora u kojoj će se obećavati štošta. To je čovjek koji je za Hrvatsku dao uistinu sve, a nije tražio ništa. To je čovjek koji je otišao prvi nakon potresa na ta područja, koji je nesebično davao i daje, koji može od strane glasača biti ocijenjen jer je već obnašao na nižim funkcijama. Domovinski pokret vjeruje Damiru Markušu, čovjeku kojemu vjeruju sve navijačke skupine koje su mu dali povjerenje za distribuciju svih sredstava za pomoć, koji je podijelio 1200 tona humanitarne pomoći i koji se neće zaustaviti. Damir Markuš je čovjek koji će biti novi župan Sisačko moslavačke županije i na to sam ponosan”, kazao je Škoro na predstavljanju Markušove kandidature.

Na pitanje, je li se spreman suočiti sa brojnim izazovima koje bi morao riješiti kao eventualni župan Sisačko – moslavačke županije, Markuš kratko odgovara:




“Itekako. I motiviran i spreman.”

Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.