Marinko Karačić, HRZ.

(FOTO) KRILA OLUJE ODUŠEVILA HRVATSKU: Pokazali su kako se dočekaju Vatreni

Autor: Dnevno.hr

Akrobatska grupa „Krila Oluje“ poletjela su u ponedjeljak 16. srpnja 2018. oko 16,00 sati  iz vojarne „Pukovnik Mirko Vukušić“ iz Zemunika prema Zagrebu kako bi sudjelovali u programu dočeka Hrvatske nogometne reprezentacije, navodi se u priopćenju Ministarstva obrane.

Za ovu prigodu piloti „Krila Oluje“ pozdravni prelet i čestitku Vatrenima izveli su u formaciji od 5 aviona „Pilatus“ PC-9M, a kako bi bili u ozračju cijele Hrvatske koja dočekuje viceprvake svijeta i piloti „Krila Oluje“, kao i piloti borbenih aviona MiG 21, obukli su dresove hrvatske reprezentacije.

„Čast nam je što imamo prigodu pozdraviti i čestitati hrvatskoj reprezentaciji na sjajnom uspjehu i svemu što su pokazali na svjetskom prvenstvu. Zaslužuju naše poštovanje i divljenje i ovo je nakon pozdravnog preleta generalu Anti Gotovini na dočeku u Zadru zasigurno naš najemotivniji let ispunjen velikim srcem i ponosom što u ime pobjedničke Hrvatske vojske Vatrenima možemo uputiti čestitku iz zraka,“ istaknuo je vođa „Krila Oluje“ satnik Darko Belančić.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.