Foto: Privatna arhiva

(FOTO) Kakva šokica: Unuka Stiva Culeja glavna atrakcija na Vinkovačkim jesenima

Autor: Snježana Vučković

Sudjelovanje u Domovinskom ratu nije jedini ponos saborskog zastupnika Steve Culeja. 

Ovaj bivši hrvatski branitelj koji je svoje bitke nastavio voditi na političkoj bojišnici, uopće ne skriva koliko je ponosan na svojih četvero unuka.

Ipak, jedno od njih oduzelo je dah svima koji su sudjelovali na Vinkovačkim jesenima ili popratili posljednje Facebook objave na društvenoj mreži ovoga veterana.


CULEJ OPET NA SUDU! ‘SAMO DA ME NE ODVEDU U BLEIBURG!’ ‘Već devet godina mi sude, a za one ubojice se traži pomilovanje’

“Mala šokica” se zove Dorotea

Foto: Privatna arhiva

Naime, riječ je o njegovoj malenoj unuci Dorotei koja je u originalnoj nošnji po Vinkovačkim jesenima prošetala kao “mala šokica”:

“Ona po baki uistinu jest šokica”, kaže nam Culej ne skrivajući ljubav prema malenoj ljepotici, ali niti ponos zbog reakcija koje je uzazvala njena fotografija.

Sve unuke, kaže, jednako voli, a Dorotea koja sa svojim roditeljima živi odmah pokraj njega je sa svojih pet godina – najstarija.

Culej se šali da je “na didu”

Foto: Privatna arhiva

U brojnim komentarima ispod objave o unuci Dorotei – svi slažu da je jednostavno prekrasna:
“Nem tu čuđenja, na didu je”, šali se Culej i pokazuje nam svoju fotografiju iz mlađih sa jednih od Vinkovačkih jeseni na kojoj jaše svog konja Silvera.

Foto: Privatna arhiva

 
Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.