Foto: Zahvala stranim dragovoljcima Domovinskog rata

BRANITELJ NAGRAĐEN ZBOG POMOĆI UKRAJINI! Neumorni heroj rata: Spašavao Hrvatsku, a sada i Ukrajinu

Autor: Dnevno.hr/S.V.

Udruga “DOBRO DOBRIM” DoDo je u suradnji i uz podršku veleposlanstva Ukrajine pokrenula opsežne aktivnosti koordinacije prikupljanja i slanja pomoći za stanovnike koji su žrtve nesmiljene agresije u Ukrajini. Udruga u suradnji s drugim udrugama, tvrtkama i građanima prikuplja sve korisno za stanovnike u ratnom području.

Strani dragovoljac, Nizozemac Raymond van der Linden, primio je u ime Udruge Dobro Dobrim DoDo plaketu zahvalnosti Općine Bruhovići (pokraj Lavova) za dostavljenu humanitarnu pomoć ukrajinskim izbjeglicama koje su smještene u samostanu grko-katoličke crkve.

Foto: Facebook/Tanja van der Linden

Zahvala heroju Domovinskog rata

Ray je sedam puta dostavio tamo pomoć, a preko udruge je i više puta humanitarno djelovao. Ujedno se u ime udruge Dobro Dobrim DoDo preko stranice Zahvala stranim dragovoljcima Domovinskog rata, zahvaljuje svima koji skrbe i pomažu onima koji skrbe o onima koji su najveće žrtve rata u Ukrajini.

Podsjetimo, Ray je jedan od najistaknutijih stranih dragovoljaca Domovinskog rata koji se borio na brojnim bojišnicama diljem Hrvatske i BiH. Ray se danas aktivno zalaže za svoje obespravljene suborce, no otkako je započeo rat u Ukrajini – pomoć tamošnjim civilima postala mu je prioritet.

Autor:Dnevno.hr/S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.