Foto: Screenshot

BARE ‘POMEO’ HITOM O VUKOVARU! Pjesma iz filma ‘Šesti autobus’ prva na top ljestvici domaćih hitova

Autor: Dnevno.hr/S.V.

Eduard Galić, redatelj filma Šesti autobus, ima višestruke razloge za slavlje.

Naime, film koji je na poseban način progovorio o vukovarskoj tragediji, a koji će se u Zagrebu premijerno prikazati 15. studenog u Cinestar kinu Kaptol Boutique, do sada je “bookiran” u 30 hrvatskih gradova, a interes za prikazivanjem pokazalo ih je još najmanje 20-tak!

Pjesma iz filma osvojila Hrvate

Osim toga, pjesma “Život kao rijeka” koju je za ovaj film napisao i izveo legendarni Goran Bare – prva je top ljestivici domaćih hitova!

Foto: Screenshot

Podsjetimo, “Šesti autobus” je film o mladoj ženi koja pokušava saznati gdje, kako i zašto je muškarac iz njezine prošlosti umro tijekom rata koji je zaprepastio Europu i svijet, rata u Vukovaru. Filmom o ljudima čija je sudbina i dalje nepoznata, otvoren je ovogodišnji festival u Puli, nakon čega je publika imala samo riječi hvale. Također, vukovarski branitelji kao najrelevantniji kritičari kažu kako filmu Šesti autobus ne treba ništa oduzeti, ali ni dodati.

Glumačku ekipu filma predvode Marko Petrić i Zala Đurić, a snimalo se većinom u blizini Đakova, no set se “selio” u Vukovar, Zagreb, Glinu i Beograd.




Autor:Dnevno.hr/S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.