screenshoot

BANOVINA IH PREPOZNAJE! Ova što puca je ‘pijana Milja’, a ‘dugmetaru’ svira HNS-ovac iz Sunje’! (VIDEO)

Autor: I. Babić

Videozapis pokazuje gomilu mještana koji “naoružani” kolačima, ali i pravim automatskim puškama, uz pjesmu, vrisku i pucanje posjećuju njihove pobjednike koji su “očistili” sunjsko područje. Među njima su mnogi prepoznati, neki i danas žive u RH!

Hrvatski branitelji s Banovine ponovno su se prisjetili video zapisa velikosrpskog orgijanja i proslavljanja “pobjede na sunjskom području”. Međusobno ga dijele i komentiraju kako glavne likove ove fešte mahom prepoznaju, te kako su većinom abolirani, a neki se i danas u Hrvatskoj uspješno bave politikom.

Nevjerojatna je vještina kojom se dojučerašnji srpski teroristi uključuju u hrvatsku političku zbilju, a još nevjerojatnija rezigniranost institucija i političkih stranaka koje su ih nakon abolicije bez ikakvih dvojbi primile u svoje redove. Boro Rkman koji je dogurao do mjesta dožupana Sisačko-moslavačke županije kao i pročelnik Erduta Jović Branko, proslavljeni su “onostranaši” iz 90-ih kada su u neprijateljskim uniformama gorljivo zastupali velikosrpstvo na hrvatskom tlu. Nisu oni, međutim, jedini… Kamere pred kojima su iskazivali svoju oduševljenost stvaranjem velike Srbije za mnoge su se pokazale kao prokletstvo pa im se sada videozapisi četnikovanja u trenutku njihovih političkih angažiranja vraćaju kao bumerang u glavu.

Videozapis pokazuje gomilu mještana koji “naoružani” kolačima, ali i pravim automatskim puškama, uz pjesmu, vrisku i pucanje posjećuju njihove pobjednike koji su “očistili” sunjsko područje.

Cijelu svitu prati visoki, proćelavi muškarac u crvenoj majici, koji sa zavidnim znanjem “prebire prstima” po harmonici i sviranjem srpskih kola zabavlja pijanu hordu. To je Đ. Š. koji je u mjestu Drljače (općina Sunja), 2014. na osnivačkoj skupštini HNS-a dobio titulu potpredsjednika! O njegovoj se prošlosti šuška još od prije, a u potpunosti je raskrinkan zahvaljujući filmu “Komšije 2” koji je na YouTubeu postavljen još prije pet godina i koji i danas izaziva žučne rasprave i komentare Srba i Hrvata o krivnji, žrtvi i agresiji.

Osim HNS-ovog “svirača harmonike”, stanovnici Banovine u komentarima kazuju i kako je “žena u crnom koja na kraju puca – pijana Milja.
Autor:I. Babić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.