Facebook

BAJKERI GRADE SPOMEN DOM U BOGDANOVCIMA! Želite im zahvaliti ili pomoći? Pročitajte!

Autor: Snježana Vučković

Želja ovih domoljubnih bajkera je da se višak donacija, ukoliko ga bude, uplati za Vukovarski vodotoranj.

Poznato je da sportski moto klub „Golubica“ iz Vukovara od svog osnutka djeluje edukativno i humanitarno, po čemu su poznati u Hrvatskoj i šire. Uspjeli su u prikupljanju više od 5000 potpisa za osnivanje Centra za autizam i voze Vukovarske motomrazove, a u tome im pomažu donaTori koji prepoznaju njihove plemenite namjere.
Ove godine, na 25 obljetnicu stradanja općine Bogdanovci, odlučili su doprinijeti ovoj općini izgradnjom Spomen doma! Ovaj projekt provode uz aktivno sudjelovanje branitelja bikera iz Hrvatske i inozemstva i članovima OO UHDDR Bogdanovci, no svakako ovise i o budućim donacijama svih zainteresiranih kako bi se Spomen dom završio do 25-te godišnjice slamanja obrane mjesta, tj. svečanog otvorenja 10.11.2016. godine.
Svi oni koji su ovim bajkerima pomogli i pomažu, kao i svi koji su dali svoj doprinos izgradnji i opremanju ovog objekta imaju zasluženo svoje mjesto na “zlatnoj” ploči na ulazu u Spomen dom. Želja ovih domoljubnih bajkera je da se višak donacija, ukoliko ga bude, uplati za Vukovarski vodotoranj.

Facebook
Facebook

PROJEKT SPOMEN DOM BOGDANOVCI:

Projekt obuhvaća vanjski dio cca 200 m2 travnjaka (za iduću godinu), te dvije međusobno povezane prostorije u sklopu objekta općine, utvrđenih dimenzija 450×400 cm + 700×400 cm, enterijer i eksterijer.
Do sada su svoje novčane i radne priloge (od moto klubova) dali: MK Hrvatski vuk Piškorevci Boris Josipa Saiti, Udruga bikera Rokovci-Andrijaševci Zlatko Blažinkov, MK 4. Gardijska Split Zlatko Borojević, MK Veterani SiB Darko Zec, MK Vukovar Širić Zlatko Širić, MK Gladijatori Vladek Majer i UHBM Istočna Slavonija. Pomogli su, također, Grad Vukovar Ivan Penava , obrt 032, Kontoar d.o.o. Mirela Glavaš, Ziki-Zelenkapa, prijatelji iz Ravne Gore Dalibor Belobrajdić, Laser d.o.o, Biker radio, Vinkoprom i mnogi drugi.
Ukoliko želite donacijom sudjelovati u realizaciji ovog projekta i svojim se imenom naći na “zlatnoj ploči”, uz uplatu je potrebno napisati naznaku “Donacija Spomen dom Bogdanovci”, a evo i podataka potrebnih za izvršenje uplate:

SPORTSKI MOTO KLUB „GOLUBICA“ VUKOVAR
Trpinjska cesta 249, Vukovar ,OIB : 51072453442 mob: 98 336 506
e-mail:[email protected]
IBAN:HR08 23400091110686266 SWIFT CODE: PBZGHR2X
web: http\://mk-golubica.hr/

U slučaju potrebe, možete kontaktirati predsjednika kluba, Nenada Barinić, putem e-maila: [email protected] ili [email protected], ili na broj mobitela: +385 98 336 506, te koordinatora na projektu, gđu Andreju Jurić, broj mobitela: +385 98 811 626.

Facebook
Facebook

Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.