Photo: Profimedia

STARI PRIJATELJI NA OKUPU: Kovačić je drugačiji od Modrića, a bit će mi drago vidjeti Vidu

Autor: Matija Majdak

Iako mu je već 37 godina, Pepe je još uvijek neizostavni član portugalskih 11. Na terenu bi trebao biti i u subotu na Dragau protiv Hrvatske.

Vatreni su protiv Portugalaca igrali šest puta u kojima su upisali pet poraza te samo jednom remizirali.

‘To neće igrati ulogu. Ovo je potpuno nova utakmica, znamo da protvnik ima osti cilj kao i mi, želi pobijediti. Svjesni smo stoga da će ovo biti teška utakmica. Respektiramo Hrvatsku’, rekao je Pepe.

Portugalski branič kroz karijeru je igrao s Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem u Realu, te s Domagojem Vidom u Bešiktašu.

‘Modrić i Kovačić su veliki igrači, imao sam sreću što sam igrao s njima. Uvijek je dobro kada poznaješ takve igrače. Mateo je isto tako dobar, drugačiji je igrač od Modrića, ali Hrvatska nisu samo on. Ima tu i drugih kvalitetnih igrača, rekao je Pepe.

‘Bit će mi drago što ću vidjeti i Vidu s kojim sam igrao u Bešiktašu. Sada smo protivnici pa će svatko htjeti pobijediti, vidjet ćemo što će biti.’

Utakmica na Dragau igra se u subotu 20:45.




NAHVALIO NAS PA PODSJETIO NA BOLAN PORAZ: Da ste pobijedili u toj utakmici, mogli ste postati europski prvaci!




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.