Foto: Pixabay

(VIDEO) Pogledajte snimku kojom legendarni Ferrari slavi 75. rođendan. Poslali su važnu poruku

Autor: Dnevno

Talijanski proizvođač kultnih automobila Ferrari najavio je da će ova godina biti obilježena proslavom 75. rođendana kompanije te su tako otkrili brojne planove kompanije za 2022. godinu.

“Osmislili smo poseban logotip. U pitanju je skulptura napravljena od tisuću dijelova izrađenih ovdje u našoj tvornici. Simbolično, svaki komad je memoriran od strane jednog od mojih kolega u Ferrariju te ova slika predstavlja simbol duha Ferrarija”, poručio je direktor Ferrrarija John Elkann.

Tako je ovih dana objavljen službeni video kojim poručuju da Ferrari simbolizira strast, timski rad, ponos, izvrsnost a sve je to povezano s tradicijom, inovacijama, gordošću i snovima.

Također su poručili da je Enzo Ferrari, osnivač ovog kultnog proizvođača automobila, isticao kako tvornice čine ljudi, mašine i zgrade, ali da je Ferrari drugačiji, da su oni sačinjeni samo od ljudi.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.