Screenshot: YouTube/news.com.au

(VIDEO) POLICIJA GA ZAUSTAVILA, POGLEDAJTE KAKO IM JE SPUSTIO! ‘Nas kažnjavate, a vama auto ne valja’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Nije često dobar izbor inatiti se s policajcima jer tko zna kako to može završiti, ali u jednom primjeru koji dolazi iz Australije, pokazalo se da taj inat može poslužiti da policija baci oko na nešto svoje.

U ovom slučaju, radilo se o automobilu koji nije bio u stanju u kakvom bi trebao biti. Problem su bile ‘ogoljele’ gume, a sve je krenulo nakon što je jedna vozačica bila zaustavljena zbog preinaka na automobilu za koje su policajci procijenili da nisu ispravne.

Nakon toga, žena je pozvala svojeg supruga, a on je zapazio problem na policijskom automobilu i nije se ustezao to izreći dok je sve zabilježila i kamera.


Kako je kazao, vidio je da nisu u redu gume s kojima ima iskustva. ‘Provjerite ih, ‘gole’ su kao stražnjica malog djeteta”, rekao je policajcima.

“Nas kažnjavate, a možda bi bilo dobro da pogledate da vaš auto ne valja”, kazao je muškarac.

Nakon što je čovjek upozorio na problem s patrolnim vozilom, jedan policajac spustio se na koljena i pregledavao je gume.

Kako se kasnije doznalo, policija je zamijenila gume na spornom automobilu nakon što je bio obavljen detaljni pregled.
Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.