YouTube/Screenshot

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE VOZAČ KAMIONA IZAZVAO NESREĆU: Prvo je promašio izlaz na autocesti, a onda je završilo kaosom

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Zahvaljujući video kamerama na cestama diljem svijeta možemo vidjeti na dnevnoj bazi čudna ponašanja vozača, a upravo jedan ovakav primjer dolazi nam iz Poljske.

Naime, sve je počelo kada se vozač kamiona potpuno zaustavio u desnoj traci nakon što je promašio izlaz, izazvavši zastrašujuću nesreću u kojoj su sudjelovala još dva kamiona.

Dakle, na snimci se vidi kako se prvi kamion potpuno zaustavlja na autocesti. Nekoliko sekundi kasnije, drugi kamion se približava velikom brzinom i bez dovoljno vremena za kočenje udara u kamion koji stoji.

Htio je u rikverc!?

Tu nažalost nije bio kraj. Treći kamion se približava s male udaljenosti, no srećom, ovaj vozač je uspio izbjeći sudar manevrom u nuždi. On je samo okrznuo kamion i izbjegao ozbiljna oštećenja.

Kako se čini, promet u trenutku incidenta nije bio toliko gust, što je pomoglo da se izbjegne lančani sudar.

Vožnja unatrag na autocesti je vjerojatno najgora stvar koju možete učiniti, no vozač kamiona, prvog kamiona, skupo će platiti svoju grešku.




Nesreća se dogodila se u blizini sela Dabrowica u Poljskoj, na cesti prema gradu Lublinu.

A unatoč težini nesreće, samo jedna osoba je lakše ozlijeđena. Pravo čudo…




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.