Screenshot/Twitter

(VIDEO) NESRETNIK PAO I ZAVRŠIO POD KOTAČIMA AUTOBUSA: Preživio je iz samo jednog razloga, ovo je lekcija za sve

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Nevjerojatni prizori dolaze nam iz Brazila, a gdje je jedan motociklist doslovno imao – susret sa smrću.

Preživio je srećom, a spasila ga je – kaciga. Doduše, pomogao je i refleks vozača autobusa, ispod čijih kotača se nesretnik zavukao.

Na društvenim mrežama proširila se snimka pada vozača s motocikla prilikom naglog kočenja, dok je pokušavao izbjeći zeleni autobus koji je skretao.

Upozorenje za sve

A ono što se zatim događa je vrijedno pažnje, poučno i zastrašujuće u isto vrijeme. Nakon pada motociklist je završio točno pod stražnjim kotačima autobusa u pokretu.

Dakle, glava mu je naizgled bila stisnuta ispod teškog vozila, ali kaciga se pokazala neprocjenjivim dodatkom koji mu je spasio život. Pritom je vozač autobusa pritisnuo kočnicu i zaustavio vozilo na vrijeme.

Nekoliko sekundi kasnije i dok je većina promatrača iščekivala tragediju, muškarac je počeo micati rukama i glavom, shvaćajući koliko je sretan što je ostao živ nakon ovog šokantnog iskustva.

Neki ljudi su mu prišli i pomogli mu da ustane dok su mu podizali motocikl i pregledavali oštećenu kacigu.




U svakom slučaju, itekako poučan video za sve motocikliste, kaciga spašava život, doslovno…

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.