Screenshot/Twitter

(VIDEO) KAKO DIGNUTI VLASTITI AUTOMOBIL U ZRAK: Pozvali susjede na spektakularni vatromet, a onda sve šokirali

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Ako ovaj video nije velika opomena za sve, onda to ništa nije! S vatreometima nema šale, a pogotovo ako nakrcate “gepek opreme”.

U jednom američkom predgrađu, tamo gdje žive imučniji Amerikanci, dogodio se neočekivani spektakl. Slavio se 4. srpnja, njihov Dan nezavisnosti i bio je to povod za ispaljivanje raketa.

No da se baš i nije pametno igrati s vatrom u blizini automobila, pokazuje baš ovaj primjer.

Zapalio svoj automobil

Uslijedilo je paljenje rakete, a dio “susjeda” opušteno je sjedio i promatrao nekoliko muškaraca koji su samo par metara od njih pokušali aktivirati vatromet. A onda je, pogađate, sve pošlo po zlu.

Dakle, umjesto da rakete odlete u nebo i razvesele okupljene ljude, vatromet je zakazao i eksplodirao na tlu. Rakete su poletjele na sve strane. Neke od njih pogodile su skupinu koja je sjedila u blizini, no da stvari budu gore, rakete su uletjele i u otvoreni prtljažnik monovolumena koji je bio parkiran samo nekoliko matera dalje.

I onda je uslijedio show, nažalost po vlasnika automobila. Za nekoliko sekundi iz prtljažnika automobila počela je sukljati vatra. Okupljeno društvo se u panici razbježalo dok su iz automobila odjekivale zaglušujuće eksplozije i letjele raznobojne rakete.

Čini se da je nedvojbeno prtljažnik automobila bio pun pirotehnike koju je jedna od zalutalih raketa aktivirala i pokrenula lančanu reakciju.




Isto tako ne zna se je li u ovoj nesreći netko ozlijeđen, no poruka je jasna. Ne držite vatromet u automobilu, pogotovo ako u blizini namjeravate ispaljivati rakete.

U svakom slučaju, video je postao popularan diljem svijeta, a vlasnik automobila pamtit će Dan nezavisnosti…

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.