Screenshot/ YouTube

(VIDEO) HVALIO SE LAŽNIM FERRARIJEM: Policija ga uhvatila, a auto je završio u preši

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Kao djeca svi smo htjeli voziti Ferrari. Mnogima je to ostao san koji se nije ostvario, ali jedan Talijan je odlučio ostvariti svoj san. Doduše, na jedan neobičan način.

On je svoju Toyotu MR2 odlučio transformirati u Ferrari F430. San je postao java dok se u sve nije umiješala policija i probudila ga iz njegovog dječačkog sna.

Na stražnjem dijelu je stavljen stakleni poklopac kroz kojeg se vidi motor, a Ferrarijevi poznati logo konjić nalazi se na svim mjestima kao da je orginal.

Provjera

Zanimljivo, baš konji su privukli pozornost financijske policije koja je odlučila napraviti provjeru. Vrlo brzo policija je zaplijenila automobil i otkrila da se radi o Toyoti.

 

Logotipi i mehanički dijelovi poput naplataka i dijelova karoserije zamijenjeni su da repliciraju one proizvedene u Maranellu od 2004. do 2009. godine.

Prijavljen je zbog neovlaštenog korištenja zaštićenih simbola iako je zapravo varao samo sebe jer auto nije prodavao. Ipak, auto je završio u preši pa je tako ostao i bez “Ferrarija” i bez Toyote.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.