FOTO: Pixabay

STRANCI DIVLJALI NAŠIM CESTAMA: Tri BMW-a i Ferarri uhvaćeni zbog obijesne vožnje, jurili preko 200 km/h

Autor: Ines Brežnjak

Policija je proteklog vikenda imala pune ruke posla sa stranim vozačima koji su divljali našim prometnicima.

U subotu, 11. srpnja oko 9.50 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljen je osobni automobil marke BMW, njemačkih registracija kojim je iz smjera Zagreba, brzinom od 192 km/h upravljao 32-godišnji državljanin Turske, javili su iz PU sisačko-moslavačke.

No, divljanju tu nije bio kraj. U isto vrijeme, zaustavljen je osobni automobil marke BMW, britanskih registracija kojim je iz smjera Zagreba, brzinom od 192 km/h upravljao 32-godišnji državljanin Velike Britanije.

Šveđanin divljao s Ferrarijem

Idućeg dana, javlja policija, oko 9.15 sati na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljen je osobni automobil marke Ferarri, švedskih registracija kojim je iz smjera Zagreba, brzinom od 220 km/h upravljao 46-godišnji državljanin Švedske.

U isto vrijeme, zaustavljen je i osobni automobil marke BMW, njemačkih registracija kojim je iz smjera Zagreba brzinom od 220 km/h upravljao 32-godišnji državljanin Crne Gore.

Policija je izvjestila da su zbog počinjenih prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine vozačima izdani obavezni prekršajni nalozi i izrečene novčane kazne od 5000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na području Republike Hrvatske u trajanju od mjesec dana.




(VIDEO) ŠOKANTNA SNIMKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Motorist za dlaku izbjegao stravičan sudar i gotovo sigurnu smrt

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.