Renault Taliant, Dacia Logan zapakiran u Megane-stilu, stiže iz Turske

Autor: Auto Doktor

Renault Taliant iz pogona u Bursi očekuje se i na BiH tržištu, pa bi pokoji primjerak kompaktne limuzine dugačke 4,40 m, široke 185 m i prtljažnika 530 litara, mogao stići i kod nas…

Dacia Logan treće generacije, limuzinska verzija novog modela Dacia Sandero stigao je prošle jeseni, a za istočnoeuropska i azijska tržišta, u Turskoj će se proizvoditi posebna verzija, ‘zapakirana’ u stil modela Renault Megane.

Ista će se verzija, za južnoamerički tržište proizvoditi u Brazilu. Renault Taliant će naslijediti Renault Symbol i nastaviti uspješan niz koji je počeo model Renault Thalia, limuzinska verzija uspješnog Renault Clio druge generacije.

Proizvodit će se u 3-cilindarskim verzijama, atmosferskoj 1.0 SCe sa 75 KS i turbo 1.0 TCe sa 100 KS (ta će verzija biti dostupna i na plin). Razmatra se i dizelska verzija 1.5 dCi sa 75 i 95 KS, jer tursko, a i bosansko tržište posebice traži takvu verziju.




Autor:Auto Doktor
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.