Screenshot

Pokvario mu se auto u krivoj traci na autocesti, uslijedila je strava

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Često smo svjedoci bizarnih nesreća, a zahvaljujući društvenim mrežama, lako dođi do publike diljem svijeta, neke su i edukativne naravi.

U ovom slučaju nesretnik nije ništa kriv, automobil mu je jednostavno otkazao u krivom trenutku.


Čovjek stoji pored Lamborghinija Huracana čiji je prtljažnik otvoren. Već dovoljno loša situacija, samo je pogoršana činjenicom da je automobil zaustavljen na velikoj, višetračnoj, podijeljenoj cesti negdje u Kini, piše Car Expert.

Čovjek uspio pobjeći

No srećom po vozača Lamborghinija, postoji dovoljno velik razmak između automobila koji mu je omogućio da pretrči cestu i udalji se od automobila. Nažalost za druge vozače, nije uspio i skloniti superautomobil kao ni staviti iza njega signalni trokut koji je vjerojatno tražio u prtljažniku sprijeda.

Vozač je pokušavao mahnuti vozačima dok je bio pokraj njega, ali neočekivana opasnost u brzoj traci neizbježno je dovela do nesreće. SUV, očito nesvjestan zaustavljenog Lamborghinija, na kraju se zabija u njegov stražnji dio.

U komentarima ispod videa SUV je identificiran kao Geely Xingyue L, a izgleda da SUV nije pokušao usporiti prije nego što se zabija u stražnji dio zaustavljenog sportskog automobila.

Upozorenje vozačima: Na snagu stupila velika promjena u prometu, a uskoro ide još jedna
Očekivano, sudar je izuzetno žestok, šalje SUV u zaokret za više od 360 stupnjeva preko tri trake i uzrokuje izlijevanje tekućine po cijeloj cesti. Teška nesreća, srećom bez ljudskih žrtava…

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.